İdo Tatlıses'ten sevgilisi Yasemin Şefkatli’ye aşk dolu sözler

Kariyerini müzik üzerine devam ettiren İdo Tatlıses, sosyal medya hesabından sevgilisi Yasemin Şefkatli'ye aşkını şu sözlerle ilan etti.

İdo Tatlıses'ten sevgilisi Yasemin Şefkatli’ye aşk dolu sözler
Sözcü'de yer alan habere göre duygularını müzikle ifade etmeyi seçen müzisyenlerden farklı olarak sosyal medya hesabını son derece aktif bir şekilde kullanan İdo Tatlıses, sosyal medya hesabından sevgilisi Yasemin Şefkatli ile çekilmiş bir fotoğrafını paylaştı ve bu paylaşımın altına yazdıklarıyla ne kadar büyük bir aşk yaşadığını ortaya koydu.

İşte İdo’nun o satırları: “İçin içine sığmıyor. Şehrin en aydınlık, en ferah meydanlarına vuruyorsun kendini, yüreğindeki sıkışıklığa çare olmuyor. Koca koca meydanlar dar geliyor. Bu ne acayip ruh hali diyorsun. Tanımlayamadığın karmakarışık mutluluklar içindesin. Bir o kadar da korkak. Bir yanınla bu tarifsiz mutluluğun tadını çıkarmak istiyorsun, diğer yanın “Ya bu mutluluk elimden uçup giderse” diye endişeli ruh hallerine sevk ediyor seni. Onun yüzünden başka hiçbir yüzü görmek istemiyorsun, onun sesinden başka hiçbir sesi duymak istemiyorsun. Anlamsız kalabalıkların içinde haykıra haykıra bağırıp içini dökmek istiyorsun. Bütün hayat tek bir anın içine hapsoluyor. Bütün zaman tek bir noktadan ibaret gözüküyor. Hayatın tek anlamı, onun olduğu yerlerde, onun olduğu zamanlarda bulunabilmekten ibaret oluyor. Şaşkınsın, mutlusun, huzurlusun, huzursuzsun, endişelisin. Hepsi bir arada. Aynı anda bütün duyguları yaşayabiliyorsun. Yıllar önce sevgili babam sanki o şarkıyı bana söylemiş. “Sen aşıksın arkadaş”… Aşkın tarifinin bu kadar zor olacağını hiç tahmin etmezdim. Söylemesi kolay ama yaşaması çok başka. Evet bütün bunların sebebi Yasemin. Hayat Yasemin, dünya Yasemin, mana Yasemin. Böylesi güzel duyguları bana yaşattığın için çok teşekkür ederim Yasemin. Seninle her şey çok güzel…”