İETT otobüsü ile otomobil kafa kafaya çarpıştı!

İstanbul Üsküdar sahil yolunda İETT otobüsü ile bir otomobil kafa kafaya çarpıştı. Hurdaya dönen otomobilde sürücü ağır yaralanırken, otomobilde bulunan Bilnur Yılmaz hayatını kaybetti.

İETT otobüsü ile otomobil kafa kafaya çarpıştı!
Milliyet'te yer alan habere göre görgü tanıkları her iki sürücünün de hızlı olduğunu öne sürerken kaza nedeniyle sahilyolu yaklaşık 1 saat trafiğe kapandı. Kaza saat 07.30 sıralarında Üsküdar Sahilyolu Paşalimanı Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; Batuhan Reçber'in kullandığı otomobil ile Harun Usta'nın kullandığı İETT otobüsü bilinmeyen bir nedenle kafa kafaya çarpıştı.

ORTALIK SAVAŞ ALANINA DÖNDÜ

Kaza nedeniyle ortalık bir anda savaş alanına döndü. Kazanın şiddetiyle otomobil sürücüsü ve yanındaki bir kişi araçta sıkıştı. Otobüste bulunan yolcular ise kazayı yara almadan atlattı. Kazayı gören vatandaşlar itfaiye ve sağlık ekiplerine haber verdi. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri otomobildeki, yaralılara müdahale etti. İlk olarak otomobilden çıkarılan sürücü Batuhan Reçber sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı. Otomobilde bulunan 18 yaşındaki Bilnur Yılmaz itfaiye ve sağlık ekiplerinin tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamayarak hayatın kaybetti. Yılmaz'ın cansız bedeni araçtan çıkarılarak ambulansla Haydarpaşa Numune eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin morguna kaldırıldı.

SAHİLYOLU 1 SAAT TRAFİĞE KAPANDI

Kaza nedeniyle sahilyolu 1 saat araç trafiğine kapatıldı. Kapanan yol nedeniyle vatandaşlar otobüsten inerek yaya olarak yollarına devam etti. Kaza yapan araçların kaldırılması ve yolun yıkanmasının ardından sahil yolu tekrar trafiğe açıldı.

OTOBÜS SÜRÜCÜSÜ GÖZYAŞLARINI TUTAMADI

Kazaya karışan İETT otobüsü sürücüsü Harun Usta gözyaşlarını tutamadı. Polis otosuna bindirilen Usta, Doğancılar polis merkezine götürüldü.

GÖRGÜ TANIKLARI : İKİ TARAF DA HIZLIYDI

Hurdaya dönen otomobilde sürücünün emniyet kemerini koltuğa bağlı olması dikkat çekti. Kazayı gören çevredeki vatandaşlar her iki tarafın da hızlı olduğunu belirterek, "Bir anda oldu. Kafa kafaya çarpıştılar otomobilde yaralılar var" diye konuştu. Polis kaza ile ilgi geniş çaplı soruşturma başlattı.