Hazal Filiz Küçükköse ve Tuan Tunalı boşanıyor mu?

"Deniz Yıldızı" dizisinde rol arkadaşı olup bir süre sonra sevgili olan ve ardından evlenen Hazal Filiz Küçükköse ve Tuan Tunalı çiftinin boşanacağı iddia edildi. Ünlü çiftin sosyal medya hesaplarından birbirini sildiği görüldü.

'İhanetten geri kalan' dedi!
Sözcü'de yer alan habere göre bir dönem reyting rekortmeni dizisi Deniz Yıldızı’nda tanışıp birlikte olmaya başlayan ve ilerleyen yıllarda ilişkilerini evlilikle taçlandıran Hazal Filiz Küçükköse – Tuan Tunalı çiftinin boşanacağı haberi magazin gündemine bomba gibi düştü. 

HENÜZ SOYADINI SİLMEDİ!

Hazal Filiz Küçükköse Tuan Tunalı’nın boşanacağı iddialarının ardından çiftin sosyal medyada da birbirlerini sildiği görüldü. Ancak tüm bu gelişmelere rağmen Küçükköse’nin eşinin soyadını hesaplarından silmediği ortaya çıktı.

Hazal Filiz Küçükköse ve Tuan Tunalı boşanıyor mu?

İHANETTEN GERİ KALAN…

Hazal Filiz Küçükköse Tuan Tunalı’nın boşanacağı iddialarının ardından Tunalı’nın instagram history kısmındaki bir paylaşamı ihanet iddialarını gündeme getirdi. Tunalı, instagram history bölümünde ünlü sanatçı Sezen Aksu’nun “İhanetten Geri Kalan” şarkısını paylaştı.

Hazal Filiz Küçükköse ve Tuan Tunalı boşanıyor mu? - Resim : 2

Çift ile ilgili bir diğer iddia ise Hazal Filiz Küçükköse’nin son zamanlarda eşinden daha fazla para kazandığı ve bundan doğan maddi manevi sebebler ile aralarında problemler yaşandığı ileri sürüldü.