İhraç günü: 21 Eylül...

G.Saray Disiplin Kurulu’na sevkedilen FETÖ’cü Hakan Şükür, Arif Erdem ve İsmail Demiriz 21 Eylül’deki toplantıda ihraç edilecek..

İhraç günü: 21 Eylül...
Takvim'de yer alan habere göre Galatasaray' da gözler 21 Eylül Çarşamba'ya çevrildi. 5 Sarı-Kırmızılı kulüp üyesi (eski futbolcular Hakan Şükür, Arif Erdem, İsmail Demiriz, eski İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, eski Bursa Valisi Şahabettin Harput) FETÖ ile ilişkileri olduğu gerekçesiyle kesin ihraç talebi ile Galatasaray Disiplin Kurulu'na sevk edilmişti. Disiplin Kurulu'nun 21 Eylül Çarşamba günü toplanacağı öğrenildi. Disiplin'deki beş ismin adreslerine savunmaları için tebligat gönderildi.

ZEKİ ÖZ DAHA ÖNCE ATILDI

Disiplin Kurulu bu isimleri ihraç etme yönünde karar verirse 27 Eylül Salı günü toplanacak Yönetim Kurulu son sözü söyleyecek ve onay çıkması durumunda FETÖ'cuların Galatasaray'la ilişkisi tamamen kesilecek. Bilindiği gibi FETÖ'cü kaçak savcı Zekeriya Öz bir süre önce kulüp üyeliğinden atıldı.

Öz'ün yüz kızartıcı suç işlediğine ve hüküm aldığını dikkat eden Disiplin Kurulu ihraç kararı verdi.

Yönetim Kurulu da bunu onayladı. Öz itiraz etmediği için ihraç kararının Genel Kurul'da oylamaya sunulmasına gerek kalmadı ve kulüpten atılma işlemi resmiyete döküldü.
Konular Spor Haberleri