İki ailenin 164 günlük acı bekleyişi!

Tokat'ın Reşadiye ilçesinde 164 gün önce evlerinin önünde oynarken kaybolan 8 yaşındaki Bayram Erol ile 5 yaşındaki Dursun Kaan Taşcı'dan tüm arama çalışmalarına rağmen haber alınamadı.

İki ailenin 164 günlük acı bekleyişi!
Milliyet'te yer alan habere göre çocuklarının acısını yüreklerinde taşıyan aileler, umut dolu bir haber bekliyor - Olayın etkisiyle psikolojisi bozulan Dursun Kaan'ın annesi Nazife Taşcı Ankara'da tedavi görürken, Bayram Erol'un ikizi Berat ise elinden fotoğrafının bırakmadığı kardeşinin yolunu gözlüyor.

Tokat'ın Reşadiye ilçesinde yaklaşık 5,5  ay önce evlerinin önünde oynarken kaybolan 8 yaşındaki Bayram Erol ile 5  yaşındaki Dursun Kaan Taşcı'dan tüm arama çalışmalarına rağmen henüz haber  alınamadı.

İlçe merkezindeki evlerinin yakınında oynarken 29 Aralık 2015'te  kaybolan Bayram Erol ile Dursun Kaan Taşçı, devlet vatandaş işbirliğiyle tüm  imkanların seferber edildiği uzun süren arama çalışmalarına rağmen henüz  bulunamadı.

Çocukların bulunması için yürütülen çalışmalar devam ederken, olayın  acısını içlerinde hisseden aileler çocuklarından gelecek umutlu bir haber  bekliyor.

Dursun Kaan Taşcı'nın babası İbrahim Taşcı, yaptığı  açıklamada, 164 gün önce kaybolan çocukları bulmak için çalışmaların sürdüğünü  dile getirdi. Taşcı, "Çocuklarımız kaybolalı yaklaşık 5,5 ay oldu. İlçemizin her  yerinde ve Kelkit Çayı'nda arandı şu ana kadar herhangi bir ize rastlanmadı. Her  zaman yanımızda olan devletimize ve ilçe halkımıza çok teşekkür ediyoruz. Geçen  hafta çocuklarımızın kaybolduğu alana yakın, hafriyatın döküldüğü yerde aramalar  yapıldı. Dayanacak gücümüz, mecalimiz kalmadı. Endişeli bekleyişimiz sürüyor." ifadelerini kullandı.

  - Çocukların tekrar aranması talebi

Çocukların tekrar Kelkit Çayı'nda aranması yönünde talepte bulunduklarını belirten Taşcı, şöyle konuştu:

"Biz aileler olarak talep ettik. Ancak bu isteğimiz kabul olmadı. Evimizin yakınında otel var. O zaman Türkiye'nin değişik illerden orada kalanlar  olmuş. Orada kalanların özel ekip tarafından iyice araştırılmasını istiyorum.  Bayram ve Dursun Kaan sır olup gitti. Hiçbir gelişme yok. Oğlum doğum gününde  yanımızda olmadı, buruktuk. İnsan nasıl olabilir ki. Evlat acısı bu. Evladını  kaybeden insanın nasıl olması beklenir. İki aile de zor durumda. Bir ipucu veya  iz olur da insanların kafası rahatlar. Devlet büyüklerimize teşekkür ediyorum.  Çocuklarımızın bulunması için Cumhurbaşkanımızdan ve Başbakanımızdan yardımlarını  bekliyoruz. Eşim Nazife'nin psikolojisi bozuldu. Aşırı sinirli oldu. Yaklaşık 1  aydır Ankara'da tedavi görüyor."

 Sürekli yolunu gözlediği kardeşinin fotoğrafını elinden düşürmeyen Bayram Erol'un ikizi Berat ise "Bayram'ın bulunmasını istiyorum. Çok özledim" dedi.