İki eşini de öldüren adam konuştu!..

İki eşini de katleden Sefer Çalınak, ‘Ne çıkarsa bahtına’ adındaki evlilik programına çıkıp evlenecek iyi huylu bir kadın aradığını söyledi. Sunucu cinayetleri duyunca adamı kovdu.

İki eşini de öldüren adam konuştu!..

Vatan'dan Öznur Karslı'nın haberine göre evlilik programında bu da oldu. Sefer Çalınak isimli 62 yaşındaki aday, evlenmek için kısmetlerini aradığı televizyon programında daha önce 2 eşini öldürdüğünü itiraf etti. Sefer Çalınak, 14 yıl önce de birlikte yaşadığı Yosma Evcil’i baltayla öldürdüğü ortaya çıktı. Evlenmekten vazgeçmeyeceğini söyleyen Sefer Çalınak “İki kadını öldürmüş de olsam ben kader mahkumuyum. Bu sefer evlilik işini Allah’a bırakmayacağım” dedi. Flash TV’deki evlilik programında kısmetini arayan 62 yaşındaki Sefer Çalınak’ın itirafları program sunucusu Hülya Bozkaya ve stüdyodaki ve ekran başındaki izleyicileri şoka uğrattı.

Sunucunun şok üstüne şok yaşadığı programda Sefer Bey’in “5 ay iyiydik. 5 ay sonra hal ve hareketleri değişti. Aynı yerde oturduk resmi nikah yapmamıştık. Bana hiç tasvip etmeyeceğim haraketlerde bulundu. Kader kurbanı olarak elimden bir kaza çıktı” sözleri herkesin kanını dondurdu. İstanbul Avcılar’da yaşayan Sefer Çalınak, programın ilerleyen dakikalarında ikinci bir itirafta daha bulundu. Bundan 14 sene önce belediyede temizlik işcisi olarak çalıdönemde birlikte olmaya başladığı Yosma Evcil isimli kadını öldürdüğünü itiraf etti. Artık akıllandığını ve kendisini böyle kabul edecek bir eş aradığını söyleyen Sefer Bey’e program sunucusu Hülya Bozkaya kapıyı gösterdi. Sunucu Sefer Bey’i dışarı alırken, stüdyo izleyicileri ise alkışladı.

İŞTE O GÖRÜNTÜLER (VİDEO)


Yosma’yı baltayla öldürdüm

Program sonrasında konuşan Sefer Çalınak, hikayesini anlattı, “Program yetkililerine sabıkamın olduğunu söyledim önce beni kabul etmediler ancak ben ısrar edince yayına çıkardılar. Evlenmek benim de hakkım, sonuçta cezamı çektim. Ben bir kader mahkumuyum, artık akıllandım. Vicdanımın rahat olduğunu söylemiyorum. İlk eşim Fadime Çalınak’la 7 ay imam nikahlı yaşadık, son zamanlarda beni saymamaya, tanımamaya başlamıştı. Bir tartışma sonucu kazayla öldürdüm. 17 yaşındaydım, yaşım tutmadığı için 4 buçuk yıl hapis yattım. Rahşan affıyla çıktım. 1976 yılında İstanbul’a geldim. Cezaevinden çıkınca hemen askere gittim. Döndüğümde de ikinci eşim Elif Çalınak’la evlendik. 2 çocuğumuz oldu, evliliğimiz yürümedi. Bu dönemde Yosma Evcil’le tanıştık. Eşinden boşanmak üzereydi, buna rağmen 2 yıl beraber yaşadık. Mal varlıklarımı almak istedi, beni kullandı. Yine bir tartışmadan sonra ben oturma odasında uyudum. Sese uyandım, Yosma elinde keserle başımda bekliyordu. Hemen sıçradım, oturma odasında sobanın yanında duran baltayı aldım, kapı kitliydi, kaçamadım kendimi savunacağım sırada balta savruldu, Yosma’nın başına geldi. O anda hayatını kaybetti. 2000 yılında cezaevine girdim, 6 yıl hapis yattım. 2 yıl beraber yaşadık, birbirimizi sevdik. Böyle olduğu için çok acı çektim. Bu olaylardan dolayı iki oğlum da benimle görüşmüyor. Bunlara rağmen evlenmeyi hep istedim. 2012 yılında yine bir evlilik programında Arap asıllı Rukiye Hanım’la dünya evine girdik. Onunla evliliğimiz de bir yıl sürdü. Şanssızlıklar hep beni buldu. Her şeye rağmen yine evlenmek istiyorum. Bu sefer Allah’a bırakmayacağım”