İki kardeşten biri kayboldu!

İstanbul Sarıyer’de serinlemek için denize giren iki kardeş azgın dalgalar arasında kaldı. İki kardeşten biri kaybolurken diğeri çevredekilerin yardımıyla son anda kurtarıldı.

İki kardeşten biri kayboldu!
İHA'nın haberine göre olay Kilyos’ta bulunan Baykent Koyu’nda akşam saatlerinde meydana geldi. İddiaya göre, bayram tatili için İstanbul’a gelen 17 yaşındaki Muhammed Nazım Büçkün ile ağabeyi Sami Büçkün, serinlemek için denize gittiler. Yaşıtları olan 3 akrabalarıyla gelen Büçkün kardeşler denize girip açılmaya başladı. Bir anda gelen dalgalara kapılan iki kardeş bir anda boğulma tehlikesiyle karşı karşıya kaldı.

Olaya tanık olan akrabaları sahildeki vatandaşların da yardımıyla Sami Büçkün’ü kurtarmayı başardı. Ancak tüm uğraşlara rağmen 17 yaşındaki Muhammed Nazım Büçkün dalgaların arasında kayboldu.

Sami Büçkün ambulansla hastaneye sevk edilirken deniz polisi, uzun süre Büçkün’ü aradı. Tüm aramalara rağmen Büçkün’ne ulaşılamadı. Halen kayıp olan Büçkün hayatını kaybettiği tahmin edilirken aile yakınları kurtarma çalışmalarını gözyaşları içerisinde izledi.

Öte yandan Büçkün kardeşlerle birlikte denize giren Veysi İrge, “Yanındaydım, beraber yüzüyorduk. Dalga bir anda onları geri attı. Geri gelemediler, dalga onları itiyordu. Sonra bir anda bağrışlarını duyduk. Dayısı kendini zor kurtardı nefesi kalmayınca onları bırakmak zorunda kaldı. Bir iki metre yaklaştım onlara ama onları kurtaramadım” dedi.