İki takım da Robin Van Persie'yi istiyor!

Mitroglou için Fulham’la anlaşan Beşiktaş, Şenol Güneş’in isteğiyle son anda Robin van Persie’de şartları zorlama kararı aldı. Ancak karşısında bu transferde büyük aşama kaydeden Fenerbahçe’yi buldu.

İki takım da Robin Van Persie'yi istiyor!
Bugün'de yer alan habere göre Beşiktaş, Başkan Fikret Orman'ın girişimleriyle Kostas Mitroglou için Fulham'la masaya oturdu. Yapılan görüşmeler sonucunda İngiliz ekibiyle Yunan golcünün 1 yıllık kiralanması konusunda anlaşmaya varıldı. Ancak teknik direktör Şenol Güneş, son anda Robin Van Persie için şartların zorlanmasını isteyince yönetim Mitroglou'yu askıya aldı ve Hollandalı yıldız için girişimler başladı.

KANARYA PAZARLIKTA

Ancak Van Persie için adresinin Türkiye olması durumunda Fenerbahçe daha yakın bir seçenek. Nitekim uzun süredir tecrübeli golcünün peşinden koşan Sarı-Lacivertliler büyük aşama kaydetti. Son birkaç gündür de yıldız oyuncunun menajeriyle temaslar sıklaştı. Şu anda mali şartlar masaya yatırıldı. Van Persie, kulübü Manchester United'dan yıllık 5,5 milyon euro kazanıyor. Ancak İngilizler 30 yaşındaki oyuncuyu kadrosunda tutmak istemiyor.

KULAKLAR ADRİANO’DA

Fenerbahçe cephesi bir yandan Van Persie cephesinde pazarlıklarını sürdürürken diğer yandan Ukrayna ekibi Shakhtar'da forma giyen Luiz Adriano için haber bekliyor. 

HOOİJDONK'TAN MESAJ: "TÜRKİYE'YE GİT"

Fenerbahçe’nin eski golcüsü Pierre van Hooijdonk vatandaşı Robin van Persie’ye "Türkiye’ye git" önerisinde bulundu. İstanbul'da çok iyi paralar kazanıldığını ve güzel bir hayatın olduğunu söyleyen Hooijdonk "Ocak ayında Türkiye'den Van Persie ve Fenerbahçe üzerine bazı mesajlar aldım" diyerek de bir anlamda transfer sürecine dahil olduğunu itiraf etti.
Konular Spor Haberleri