'İkimizin Yerine'nin galasına ünlü yağdı

Nejat İşler ve Serenay Sarıkaya’nın başrolleri paylaştıkları ‘İkimizin Yerine’ filminin galasında ünlü akını yaşandı.

'İkimizin Yerine'nin galasına ünlü yağdı
Takvim'den Halil Çilingir'in haberine göre Nejat İşler ve Serenay Sarıkaya’nın rol aldığı ‘İkimizin Yerine’nin galası, önceki akşam yapıldı. Sarıkaya’yı galada yalnız bırakmayan Kerem Bursin ise güzel aşkından bile çok ilgi gördü!

Serenay Sarıkaya'nın sinemadaki ilk başrolü ile Nejat İşler'in uzun sürenin ardından setlere dönmesi açısından önem taşıyan 'İkimizin Yerine'nin galası, önceki akşam Zorlu Performans Sanatları Merkezi'nde gerçekleşti. 21 Ekim'de vizyona girecek olan filmin galasına ünlüler akın etti. Galaya Merarica imzalı süper mini bir kıyafetle katılan Sarıkaya, her zamanki güzelliğiyle dikkat çekti. Başrolünü paylaştığı İşler'e övgüler yağdıran güzel oyuncu, "Nejat ile ikinci kez bir aradayım, bu da benim şansım. O bana uğur getiriyor, güzel bir uyumumuz var" dedi.

‘Nejat İşler’i çok özledim’

Geceye annesi Derya Baykal’la katılan Ferhan Şensoy, Nejat İşler’i ekranda görmeyi çok özlediğini söyledi. Genç oyuncu, “Uzun bir zaman oldu ve onu özledim. Oyunculuğunu çok beğeniyorum. Serenay da arkadaşım, onun için de mutluyum” dedi. Murat Boz’la aşk yaşayan Aslı Enver, galaya yalnız katıldı. Filmi merak ettiğini belirten oyuncu, “Çok güzel bir kadro var” dedi. 

SELFIE ÇEKTİRMEK İÇİN YARIŞTILAR

Hayranlarının büyük bir hasretle görmeyi beklediği Nejat İşler ise şöyle konuştu: "Ben her projeyi kabul etmiyorum ama bu filmin senaryosu beni çok etkiledi." Galada Serenay Sarıkaya'yı sevgilisi Kerem Bursin de yalnız bırakmadı. Salona giriş yaptığı anda çığlıkların havada uçuştuğu yakışıklı oyuncu, izdiham yarattı. Hayranlarının selfie çektirmek için birbiriyle yarıştığı Kerem Bursin'e gösterilen bu ilgi, "Kerem, galada sevgilisi Serenay'dan rol çaldı" dedirtti.

'İkimizin Yerine'nin galasına ünlü yağdı