TFF'den ikisine de ceza yağdı!

TFF'den yapılan açıklamada, kurulun, TFF 1. Lig'de Göztepe ile oynadığı maçta sahadan çekilen Eskişehirspor'un 3-0 hükmen mağlup sayılmasına ve 3 puanının silinmesine oy çokluğuyla karar verdiği bildirildi.

İkisine de ceza yağdı!
Hürriyet'te yer alan habere göre Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Göztepe maçında sahadan çekilen Eskişehirspor'un ve teknik direktör Alpay Özalan'ın cezasını belirledi. 3-0 hükmen mağlup sayılmasına ve 3 puanının silinmesine karar verdi. Ayrıca Büyükçekmece Tepecikspor Sportif Direktörü Ümit Karan'ın İstanbulspor maçında yaşanan olaylar sonucunda da cezası belli oldu.

TFF'den yapılan açıklamada, kurulun, TFF 1. Lig'de Göztepe ile oynadığı maçta sahadan çekilen Eskişehirspor'un 3-0 hükmen mağlup sayılmasına ve 3 puanının silinmesine oy çokluğuyla karar verdiği bildirildi.

PFDK'nın, takımın sahadan çekilmesi suretiyle sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle Eskişehirspor Kulübü Başkanı Halil Ünal'a 42 gün hak mahrumiyeti ve 26 bin lira, teknik direktör Alpay Özalan ve kaleci antrenörü Mehmet Tezcan'a da ikişer maç men ve 13'er bin lira para cezası uyguladığı kaydedildi.

Eskişehirsporlu futbolcu Bruno Ferreira Mombra Rosa'ya sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle 6 bin 500 lira para cezası veren kurulun, Göztepe'ye de taraftarlarının neden olduğu saha olayları ve merdiven boşluklarının boş bırakılmamasından dolayı toplam 48 bin lira para cezası uyguladığı belirtildi.

ÜMİT KARAN'IN CEZASI DA BELLİ OLDU!

Öte yandan Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta oynanan İstanbulspor - Büyükçekmece Tepecikspor maçında tartışan ve birbirlerinin üzerine yürüyen Ümit Karan ve Yalçın Koşukavak'ın cezaları belli oldu.

PFDK, İstanbulspor Teknik Direktörü Yalçın Koşukavak'a 4 maç men cezası verirken; Büyükçekmece Tepecikspor Sportif Direktörü Ümit Karan'ı ise 40 gün hak mahrumiyeti ile cezalandırdı.

İŞTE YAPILAN AÇIKLAMA...

"İSTANBULSPOR A.Ş.'nin, 22.10.2016 tarihinde oynanan İSTANBULSPOR A.Ş. - BÜYÜKÇEKMECE TEPECİK SPOR A.Ş. Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup müsabakasında, takım halinde sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle 2.800.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,

Aynı müsabakada İSTANBULSPOR A.Ş. antrenörü YALÇIN KOŞUKAVAK'ın, rakip takım sporcusuna yönelik sportmenliğe aykırı hareketi ve rakip takım idarecisine yönelik saldırısı nedeniyle takdiren 4 RESMİ MÜSABAKADA SOYUNMA ODASINA ve YEDEK KULÜBESİNE GİRİŞ YASAĞI ve 4.500.- TL.- PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,

BÜYÜKÇEKMECE TEPECİK SPOR A.Ş.'nin, 22.10.2016 tarihinde oynanan İSTANBULSPOR A.Ş. - BÜYÜKÇEKMECE TEPECİK SPOR A.Ş. Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup müsabakasında, takım halinde sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle 2.400.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,

KARAN'A 40 GÜN...

Aynı müsabakada BÜYÜKÇEKMECE TEPECİK SPOR A.Ş. idarecisi ÜMİT KARAN'ın, rakip takım antrenörüne yönelik saldırısı nedeniyle takdiren 40 GÜN HAK MAHRUMİYETİ ve 7.500.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına karar verilmiştir."
Konular Spor Haberleri