İkizleri dede yadigarı ayırdı

İstanbul'da 23 yaşındaki ikiz kardeşlerden biri, dedesinden kendilerine hatıra kalan tabancayla oynarken silah ateş alınca boğazından yaralanarak yaşamını yitirdi.

İkizleri dede yadigarı ayırdı
Sabah'tan Emir Somer'in haberine göre İstanbul Esenyurt'ta geçtiğimiz hafta meydana gelen olayda ikiz kardeşi Mehmet Çankaya ile odalarında oturan Fatih Çankaya, dedesinden hatıra olarak kendilerine kalan silahı incelemeye başladı.

Silahın bir anda ateş alması sonucu Fatih Çankaya boğazından ağır yaralandı. Ailesi tarafından Esenyurt Devlet Hastanesi'ne kaldırılan 23 yaşındaki Fatih Çankaya hayatını kaybetti. Soruşturma açan İstanbul Emniyeti, Fatih Çankaya'nın ölümüne neden olan kurşunun çıktığı 7.65 çapındaki 'Browning' marka tabancayı ve olay yerindeki bir adet boş kovanı incelemeye aldı.

Mehmet Çankaya kardeşinin ölümü ile büyük üzüntü yaşarken, geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından birlikte çektirdiği bir fotoğrafı paylaşarak altına "Kardeş, gerisi yalan" sözlerini yazdığı görüldü.

Dostları da Fatih Çankaya anısına sosyal medya üzerinden sayfa açarak yüzlerce duygu dolu mesaj ve fotoğraflar paylaştı.