İLGİNÇ İNTİHAR NOTU!

Ünlü manken intiharını Facebook'tan bu notla duyurdu...

İLGİNÇ İNTİHAR NOTU!

Amerikalı manken Paul Zolezzi, sosyal paylaşım sitesi Facebook'ta yaşamına son vereceğini yazdıktan sonra, New York Brooklyn Prospect parkında kendini asarak intihar etti.

30 yaşındaki manken Zolezzi'nin cesedi parkta koşu yapan bir kişi tarafından bulundu. Zolezzi, intihar etmeden saatler önce Facebook'taki kişisel sayfasındaki durumunu güncelleştirip, "San Francisco'da doğdu, her tarafta poz veren bir yıldız oldu ve yaşamına Brooklyn'de son verdi" diye yazdı.

Zolezzi'nin eroin bağımlısı olduğu ve iki yıl önce nişanlısından ayrılması nedeniyle bunalıma girdiği öğrenildi. Amerikalı mankenin annesi Stephanie Zolezzi, geçen eylül ayından beri oğlundan haber alamadığını, yıllardır oğlunu uyuşturucu illetinden kurtarmak için savaş verdiğini belirterek, tedavi amacıyla oğlunu defalarca klineğe yatırdığı ancak her seferinde oğlunun tedaviden kaçtığını söyledi.

Oğlunun intiharında uyuşturucu alışkanlığının büyük etkisi olduğunu belirten anne, "Sanırım oğlum, ölümünden sonra çok daha fazla hatırlanmak istedi, bu yüzden böyle dramatik bir şekilde veda etti, işte uyuşturucunun insanlara yaptığı kötülük" diye konuştu. Şizofren bir yazar olan Zolezzi'nin babasının da 40 yaşında San Francisco'nun ünlü köprüsü 'Golden Gate'den atlayarak intihar ettiği öğrenildi.

ANKA