İLK KUTLAMA AMERİKALI SEVGİLİDEN

İzmir'in Çeşme İlçesi Alaçatı Beldesi'nde Pegasus Airlines'in sponsorluğunda bir haftadır devam eden PWA Airlines Windsurf Dünya Kupası Genel Klasmanı'nı altıncı sırada tamamlayan Çağla Kubat'ı ilk tebrik eden ve kutlayan bir yıllık sörfçü ...

İLK KUTLAMA AMERİKALI SEVGİLİDEN

Çok güzel bir yarış haftası geçirdiklerini, Alaçatı’nın başarılı bir organizasyona ev sahipliği yaptığını belirten Çağla Kubat, “Bu yıl dünyanın dört bir yanından çok başarılı, tecrübeli ve dünya şampiyonu sörfçüler yüksek katılım gösterdi” dedi. Alaçatı ayağında sıralamada altıncı olmakla dünya sıralamasında yerinin değiştiğini vurgulayan Çağla Kubat, “Geçen yıl dünya sıralamasını sekizinci bitirmiştim bu yıl beşinciliğe yükseldim. Önümüzdeki yıl ilk üçün içine girmeyi amaçlıyorum” dedi.

Çağla Kubat, Kanal D’de yayınlanan ‘Arka Sokaklar’ dizisiyle birlikte ekrana döndüğünü, sörf çalışmalarını yurt dışı yerine Türkiye’de yapacağını söyledi. Sörf okulu açmak istediğini kaydeden Çağla Kubat, “Okul projem var ama yer sıkıntısı yaşıyorum. Bodrum ve Alaçatı arasında karar veremiyorum. Alaçatı’yı o kadar çok seviyorum ki keşke bana burada fırsatlar sunsalar da Bodrum’da yer aramak zorunda kalmasam” diye konuştu.

Dizi çekimlerinin 20 Ağustos’ta başlayacağını ve dizinin 15 Eylül gibi yayımlanmaya başlayacağını söyleyen Çağla Kubat, “Dizide kimsenin yerine girmiyorum. Gamze Özçelik zaten diziden ayrılacaktı. Akşamları bol bol polisiye DVD’ler izliyorum. Polis kadın karakterleri inceliyorum. Silah nasıl tutuluyor, nasıl bakıyorlar, nasıl duruyorlar biraz bilgi sahibi olmaya çalışıyorum” dedi.