İlk single çalışmasıyla 'merhaba' dedi

Müzik dünyasına “Yabancı” ile merhaba diyen Bora, bir yandan da Ekim ayında çıkartmayı planladığı albüm çalışmasına hızla devam ediyor.

İlk single çalışmasıyla 'merhaba' dedi
BORA “YABANCI” İLE MÜZİK DÜNYASINA MERHABA DİYOR

Çocukluğundan beri müziğe ve sanata tutkulu bir kişi olarak yetişen Bora, lise yıllarında arkadaşlarıyla kurmuş olduğu müzik gruplarıyla konserler verdi ve yarışmalara katıldı. Başka müzisyenlerin şarkılarını çalmak yerine küçük yaşlardan bu yana hep kendi şarkılarını besteledi ve söyledi.

İlk beste ve demo kaydını 1999 yılında “Rebel Moves” grubunun solisti Erol Çay ve Tarkan’ın remixlerini yapan Devrim Karaoğlu ile gerçekleştirdi. Müziğe hiç ara vermeyen müzisyen sanat dünyasının usta isimleriyle müzik yaşamına devam etti. 2000’li yılların başında Akademi İstanbul Müzik Bölümünden mezun olan sanatçı, 2004 yılında Soprano Tülay Uyar’dan opera ve şan eğitimi aldı.

Bora’nın, DMC etiketiyle yayınlanan “Yabancı” adlı ilk single çalışmasının prodüktörlüğünü Samsun Demir, müzik direktörlüğünü ise Yüksek Sadakat grubundan Serkan Özgen ve Uğur Onatkut yaptı.

Müzik dünyasına “Yabancı” ile merhaba diyen Bora, bir yandan da Ekim ayında çıkartmayı planladığı albüm çalışmasına hızla devam ediyor. İmre Haydaroğlu yönetmenliğinde çekimleri Trump Towers’ın helikopter pistinde gerçekleşen “Yabancı” müzik kanallarındaki yerini aldı.
Konular Müzik