İmece usulü cinayet!

Adana'da 41 yaşındaki Uğur Seviner, boşanma aşamasında olduğu Tuğba Seviner'in sevgilisi Ali Kavran tarafından önce darp edildi sonra eşi Tuğba Seviner tarafından boğazı kesilerek öldürüldü.

İmece usulü cinayet!
Yeni Asır'da yer alan habere göre olay, önceki gün saat 22.00 sıralarında merkez Çukurova ilçesi Huzurevleri Mahallesi 77052 Sokak'ta meydana geldi. İddiaya göre, Uğur Seviner, ayrılma aşamasında olduğu eşi 32 yaşındaki Tuğba Seviner'in evine gitti. Eşler arasında başlayan tartışmaya, bu sırada evde bulunan Tuğba Seviner'in sevgilisi 29 yaşındaki Ali Kavran ile 50 yaşındaki Özer Altınoğlu da dahil oldu.

DARP ETTİ

Ali Kavran, Uğur Seviner'i darp etmeye başladı. Kavganın daha da büyümesiyle Tuğba Seviner boşanma aşamasındaki eşini boğazından 3 kere bıçakladı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sevk edilen ambulans ile Çukurova Dr. Aşkım Tüfekçi Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Seviner, doktorların müdahalesine rağmen kurtarılamadı.

SORGULARI SÜRÜYOR

Polis, Tuğba Seviner, Ali Kavran ve Özer Altınoğlu'nu olay yerinde gözaltına alırken, cinayette kullandığı düşünülen iki adet bıçak da ele geçirdi. Üç kişinin Emniyet Müdürlüğü'ndeki sorgusu devam ediyor.