İnanmış ama saymamış!

Antalya maçı çıkışında Sabah'ın "G.Saray'da kaçıncı golün?" sorusuna "Hiç saymadım" yanıtını veren Selçuk "11. golün" cevabını duyunca, şaşkınlık yaşadı ve "11 mi! İyiymiş harbiden" dedi.

İnanmış ama saymamış!

Sabah'tan Mehmet Özcan'ın haberine göre Süper Lig'in ilk 5 haftasında asist ve gol hanesini boş bırakan Selçuk İnan, beklenen patlamayı Antalyaspor maçında yaptı. Muhteşem golünün yanı sıra özellikle ikinci yarıdaki etkili futboluyla taraftarıyla adeta barışan G.Saray kaptanına, Sabah muhabiri maç çıkışında "G.Saray'da kaçıncı golünü attın?" diye sordu. "İnan hiç saymadım" cevabını veren Selçuk "11 golün oldu" hatırlatması üzerine şaşkınlıkla "11 mi! İyiymiş harbiden" dedi.

TARAFTAR BENİ GOL İÇİN MOTİVE ETTİ

TT Arena'da gol için topun başına geldiğinde kale arkasında yüzlerce taraftarın cep telefonlarıyla video kayıt yapması için ise Selçuk "Vuruş öncesi tribündeki hareketlenmeyi ben de gördüm. Resmen beni gol için motive ettiler. Taraftarımı sevindirdiğim için çok mutluyum" diyerek takım otobüsünün yolunu tuttu.

17

Galatasaray formasıyla 11 golüne ulaşan Selçuk İnan'ın hedefi şimdi iki efsaneyi geçmek. Sarı-kırmızılı formayla Cevad Prekazi 17, Hagi ise 16 golüne imza atmıştı.

G.Saray'da 6.sezonuna giren Selçuk İnan, sarı-kırmızılı formayla 8'i Arena'da toplam 11 golüne imza attı. Selçuk'un serbest vuruştan en çok avladığı takım ise 3 kez ile Trabzonspor...

AVNİ AKER'DE FIRTINA'YA

Selçuk, Avni Aker'de eski takımı Trabzonspor'u 2011-2012 sezonunda golüyle vurmuştu.

SÜPER FİNAL'DE F.BAHÇE'YE

2011-2012'de Süper Final'de Selçuk, F.Bahçe derbisinde Volkan'ı mağlup etti.

TT ARENA'DA YİNE F.BAHÇE'YE

2012-2013 sezonunda TT Arena'da Selçuk, Fenerbahçe derbisinde yine sahnedeydi.

SON AVI ANTALYASPOR

Selçuk, önceki gün Antalyaspor'u da nefis böyle yıktı.

Konular Spor Haberleri