Koşarken çarptığı kadın otobüsün altında kalıyordu

Londra’da Putney köprüsü üzerinde yürüyen bir kadına koşarken çarpan bir adamın ihbarı üzerine Polis güvenlik kameralarını inceledi ve “şok eden” görüntülerle karşılaştı.

İngiltere'de şok eden olay
Metropolitan Police kaynaklı habere göre köprü üzerinde normal bir şekilde yürüyen kadına, sert bir omuz darbesi ile çarpan adam, kadının düşmesine, üstüne üstlük çarptığı kadının neredeyse bir otobüsün altında kalmasına neden oluyordu.

Polis, 5 Mayıs Cuma günü saat 07:49’da 33 yaşındaki kadına çarpan adamın bulunabilmesi için bir duyuru yaparak görüntüleri yayınladı.

Olaydan sonra otobüs durdu ve yolcular kadının yanına koştular. Olaydan sonra ölümden dönen kadının küçük yaralar aldığı ve kendisine çarpan kişiden şikayetçi olduğu biliniyor.

Polis şimdi her yerde resim ve video’da görüntüsü olan bu adamı arıyor.

Putney Güvenlik Kent Mahkemesi Ekibi’nden soruşturma görevlisi olan Çavuş Mat Knowles konu ile ilgili şunları söyledi:

“Mağdur yola düştüğünde aşırı tehlike altına girdi. Yalnızca otobüs şoförünün bir anlık hızlı tepkisi sayesinde otobüsün altında kalmaktan kurtuldu. O sabah kadına vuran şahsın kamera görüntüleri elimizde. Onu tanıyan herkesin en kısa sürede bizimle iletişime geçmesini istiyoruz” dedi.

Olay hakkında bilgi sahibi veya tanık olan herkesin, Putney Güvenli Mahalle Ekibini 020 8785 8874 veya 101 veya tweet aramaları isteniyor.

DİLEK ÇİMEN

Habere ilişkin görüntüleri izlemek için haberin videosuna TIKLAYINIZ!..