Instagram yeni özelliğini test etmeye başladı!

Instagram sadece, belli bir grup için paylaşabileceğiniz yeni bir özelliğini test etmeye başladı.

Instagram yeni özelliğini test etmeye başladı!
Shiftdelete'te yer alan habere göre sosyal medya devi Instagram, sizin için özel olan sunulan Favoriler kısmıyla, arkadaşlarınıza başka kişilere ait olan hikayeleri paylaşabileceksiniz. Şu anlık test aşamasında belli bölgedeki kullanıcılara sunulacak olan bu özellik ile, en yakınlarınız ile favorilere eklediğiniz hikayeleri paylaşarak, birbirinden eğlenceli dakikalara imza atabileceksiniz. Favori olarak belirlediğiniz Instagram Hikayesi'ni hangi kullanıcılar ile paylaşacağınızı seçtikten sonra, bu içerikleri hızlı bir şekilde arkadaşlarınız arasında yayabileceksiniz.

Yeni eklenecek olan ''Sık Kullanılanlar'' sekmesi ile en çok etkileşim kurduğunuz kullanıcılar yeşil bir rozet ile listede ön plana çıkacak. Böylece kolay bir şekilde favori hikayeleri kimlere paylaşacağınızı daha rahat bir şekilde planlayabileceksiniz. Favoriler kısmında seçtiğiniz Instagram Hikayesi'nin paylaşımı 24 saat ile geçerli olduğu için, kısa süre sonra listeden kalkacağını da belirtelim.

Instagram'ınızda bulunan tüm kişileri favorilerini paylaşacaksınız. Ayrıca listenize eklediğiniz veya listenizden çıkarttığınız kullanıcılara da her hangi bir bildirimin gitmeyeceğinin de altınını çizen sosyal medya devi, kullanıcıların arasındaki etkileşimi daha fazla arttırmak istiyor!

Instagram yeni özelliğini test etmeye başladı!