Instagram'dan flaş 'Hikayeler' atağı!

Instagram’ın popüler özellikleri arasında başı çeken hikayeler özelliği, masaüstü sürümünde de kullanıma sunuldu. Vaktinin çoğunu bilgisayar başında geçirenlerin işi kolaylaştıracak bu özellik, mobil kullanıcılarına ek olarak veri tasarrufu sağlayacak.

Instagram'dan flaş 'Hikayeler' atağı!
Yeni Şafak'ta yer alan habere göre sosyal paylaşım platformu Instagram’ın, Snapchat’den aldığıhikayeler özelliğini kendi platformuna entegre etmişti. Snapchat’e nazaran daha yoğun ilgi gören bu hikayeler özelliğini tüm Instagram kullanıcıları Mobil uygulama üzerinden kullanabiliyordu. Şimdi ise sosyal medya devi, bu özelliği masaüstü sürümüne de taşıdı.

Özellikle bilgisayar başında daha çok vakit geçiren kişilere yönelik planlanmış bu özelliğe artık masaüstü kullanıcıları da kolaylıkla ulaşabilecek. Şu anda sayfanın sağ tarafında konumlandırılıyor hikayeler ve tıklandığı zaman açılan ekran bir telefon ekranı gibi görünüyor. Platformun Watch All özelliği sayesinde paylaşılan hikayeleri televizyonda izler gibi mümkün hale geldi.

Masaüstü sürümünde kullanıma sunulan bu özellik sayesinde kullanıcılar, mobil veri kullanımını da en aza indirgeme fırsatı yakalamış olacak.