Instagram'dan yeni özellik: "Bana soru sor"

Instagram kullanıcılar arası etkileşimi arttırmayı hedeflediği 'Bana soru sor' özelliğini sundu. Yeni özellikle birlikte, kullanıcılar Instagram'ın 'hikaye' bölümünde sorular sorarak takipçilerinden cevaplar alabilecek.

Instagram'dan yeni özellik: "Bana soru sor"
Yeni Şafak'ın haberine göre Instagram kullanıcılar arası etkileşimi arttırmayı hedeflediği yeni özelliğini kullanıcılara sundu. Geçtiğimiz haftalarda Instagram Lite ve IGTV özelliklerini kullanıcılara sunarak büyük bir beğeni toplayan Instagram bu kez de 'Bana soru sor' özelliğini yayınladı. Yeni gelen özellikle birlikte takipçilerinize sorular sorabiliyor, aynı zamanda cevap da alabiliyorsunuz. Instagram'ın 'Hikaye' bölümünde kullanılabilen yeni özellik kullanıcılar tarafından beğenilerek yoğun bir biçimde kullanılmaya başlandı.

Birçok fonksiyona da sahip olan özellikte; soru kutusu, metin ve arka plan renklerini belirleyerek kullanıcılar özelleştirme yöntemine başvurabiliyor. ABD ve Avrupa'da geçtiğimiz günlerde kullanıma sunulan özellikte soruların cevapları yalnızca kullanıcı tarafından görüntüleniyor ancak isteyen kişiler, kendisine yöneltilen cevapları paylaşabiliyor.