İntihar ederken kurtarılan gençten şok soru!

Tekirdağ’da bir inşaatın 5. katına çıkarak intihara kalkışan bir genç; polisler tarafından kurtarıldı. Gencin polise ilk sorusu 'Komiserim sabıkama işler mi?' oldu.

İntihar ederken kurtarılan gençten şok soru!
İHA'da yer alan habere göre Peştemalcı Caddesi üzerinde bulunan bir inşaatın 5. katına çıkan Batuhan K. (18) intihara kalkıştı. Balkonun duvarından bir ayağını aşağı sarkıtan genci gören çevredekiler polise haber verdi. Olay yerine gelen polis ekipleri Batuhan’ı ikna etmeye çalışırken itfaiye ekipleri de balkonun altına branda gerdi. Polis ekipleri, bir anlık dalgınlığından faydalanarak genci balkonun duvarından içeri çekti.

Polis tarafından içeri alınan genç daha sonra ambulansa alındı. Ambulansta polisin yapacağı işlemi merak eden gencin ilk sorusu "Komiserim sabıkama işler mi?" oldu. “İşlemez” yanıtını alan genç rahatladı. Ailevi problemleri olduğu öğrenilen gencin gün içerisinde 3 kez annesiyle tartışıp evde cam kırarak kendisine zarar vermeye çalıştığı öğrenildi.

İntihardan kurtarılan gencin mutluluk hapı olarak bilinen haptan 23 adet aldığı daha sonra da gün içerisinde Tekirdağ Devlet Hastanesi’ne 3 kez getirildiği bildirildi. Tekirdağ Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alınan genç 24 saat müşahede altında tutulacak.