İntihardan kurtardı, tekme tokat dövdü!

Trabzon’da intihar girişiminde bulunan işsiz Onur K.’yı ölümden kurtaran Sefa Korkmaz, Onur K.’yı önce dövdü, sonra polise teslim etti.

İntihardan kurtardı, tekme tokat dövdü!
Habertürk'ten Kenan Taşkın'ın haberine göre Trabzon’da dün 6 katlı bir işhanının çatısına çıkan işsiz gencin intihar girişimi, fıkra gibi bitti. Atatürk Alanı’nda bulunan iş merkezinin çatısına çıkan Onur K. ayaklarını aşağı sarkıtınca çevredekiler polisi aradı.

İkna çabalarını yanıtsız bırakan Onur K., “Yaklaşırsanız atlarım” tehditleri savurdu. Daha sonra çatıya çıkan Sefa Korkmaz (25) adlı genç ise  polislerin olmadığı yerden sigara verme bahanesiyle yaklaştığı Onur K.’yı ani bir hareketle terasa doğru çekti.

Ancak Korkmaz, kurtardığı genci tekme tokat dövdükten sonra polislere teslim etti. Gözaltına alınan Onur K. önce hastaneye, daha sonra da karakola götürüldü.

‘BEN DE İŞSİZİM’

Onur K.’yı kurtaran 2 çocuk babası Sefa Korkmaz, gencin parasızlık yüzünden intihar girişiminde bulunduğunu anlayınca yanına çıktığını belirterek o anları şöyle anlattı:

“O durumdaki insanın hangi psikolojide olduğunu tahmin edebilirim. Çünkü ben de işsizim. Elektrik faturamı daha ödeyemedim. Durumumu anlattım ikna olmadı. Tuttuğum sırada kendini bıraktı. O anda ben de düşeceğimi anlayınca sinirlendim. O sinirle birkaç tokat attım.”