İranlı Nurgül şaşırtacak

Oyuncu Nurgül Yeşilçay, çok farklı bir karakterle seyircinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Oyuncu, çekimleri İran’da devam eden ‘Güzel Cin’ adlı filmi için büyük bir değişim yaşadı.

İranlı Nurgül şaşırtacak
Rolü için değişiklik

Akşam'da yer alan habere gö
re Nurgül Yeşilçay’ın, İran’lı yönetmen Bayram Fazlı ile çalıştığı ‘Güzel Cin’ filmin çekimleri İsfahan’da devam ediyor. Yapımda geçirdiği travmadan dolayı konuşamayan kadını canlandıran Yeşilçay, izleyiciyi bambaşka bir karakterle selamlayacak. İki haftadır İran’da bulunan oyuncu, ‘Dilaram’ rolü için büyük değişim yaşadı.

Gizemli bir güzellik

Yeşilçay, bu rolün kendisi için farklı bir deneyim olduğunu söyleyerek “Benim için çarşafa alışmak çok zordu. Burada çalıştığım herkes çok yakıştığını söylüyor. Ben de yakıştırıyorum açıkçası, daha gizli ve gizemli bir güzellik sunuyor seyirciye. Zaten hayranlık duyduğumuz İran sinemasının sihri bu değil mi?” dedi.

EMEKLİ HAYATI YAŞIYORUM

İran’da bulunmanın kendisini beslediğini vurgulayan oyuncu  2 haftadır kaldığı İsfahan’da yaşadıklarını anlattı. Yeşilçay “Şehir küçük olduğu için her yer birbirine yakın, koşuşturmadan sakin sakin geziyorsun. Burada emekli hayatı sürüyorum’’ diyerek farklı kültürü tanımaktan keyif aldığını belirtti.