İrem Derici 'öpme işlemine' duvarlardan başladı

Yoğun bakımda geçen bir hastane sürecini atlattıktan sonra İstanbul'a dönen İrem Derici yaşadığı duyguları hesabından yaptığı bir paylaşımla duyurdu.

İrem Derici 'öpme işlemine' duvarlardan başladı
Sözcü'de yer alan habere göre hayranlarının karşısına bir kliple çıkmaya hazırlanan İrem Derici, hastane günlerini geride bıraktı… Yoğun bakımda geçen korku dolu zamanların ardından sağlığına kavuşan Derici, İstanbul’a döner dönmez neler yaptıklarını sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu.

İşte İrem Derici’nin o satırları: “Memleketime kavuştum, yarim İstanbul gel öpeyim gerdanından söyleyerek geldim lakin öpme işlemine evimin duvarları ile başladım, sırada parkeler. Klibe kalmış 3 gün, şarkının çıkmasına kalmış 8 gün, karında kelebekler kung-fu yapıyor. Yapmayın çocuklar siz kelebeksiniz diyorum, anlamıyorlar. Oh annemle kardeşim de bende kalıyor, YOK BENDEN MESUDU! Sizlere yeni şarkı sunmayı çok özledim, ben 1.5 senedir bu şarkıyı çıkartabilmek için kuduruyorum, doğru zaman bu zamanmış. Herkese iyi geceler, bol öpücükler olsun!”