İrem Helvacıoğlu 'O Ses Türkiye' bandından çıkarıldı!

"Sen Anlat Karadeniz" dizisinin 'Nefes'i ünlü oyuncu İrem Helvacıoğlu, TV8'de yayınlanan O Ses Türkiye Yılbaşı Özel bölümünün çekimlerine katıldı, şarkısını söyledi. Ancak, İrem Helvacıoğlu ekranda görünmedi...

İrem Helvacıoğlu 'O Ses Türkiye' bandından çıkarıldı!
MedyaRadar'ın haberine göre atv'nin reyting rekortmeni fenomen dizisi Sen Anlat Karadeniz dizisinin başrol oyuncusu İrem Helvacıoğlu, Acun Ilıcalı'nın davetiyle TV8'in O Ses Türkiye Yılbaşı Özel programının çekimlerine katıldı. Stüdyoda şarkı söyledi, jüri üyeleri değerlendirdi. Ancak ne İrem Helvacıoğlu ne de söylediği şarkı TV8 ekranlarında görünmedi. Çünkü İrem Helvacıoğlu'na son dakika yasak geldi ve Helvacıoğlu'nun şarkı söylediği bölüm, TV8'in yayın bandından çıkarıldı. Sebebini ise güzel oyuncu sosyal medya hesabından açıkladı.

İrem Helvacıoğlu, Acun Ilıcalı ve ekibinin nazik davetiyle katıldığı ve büyük bir mutlulukla sahnede şarkı söyleme deneyimi yaşadığını, çok eğlendiğini ve keyif aldığını, ancak bu görüntülerin yayınlanamayacağını belirtti.

İrem Helvacıoğlu, açıklamasına şöyle devam etti:

"Sizin de beğeneceğinizi düşündüğüm O Ses Türkiye Yılbaşı Özel programında bu akşam yayınlanması planlanan bana ait bölümün gösterilmemesi yönünde bir karar almak zorunda kaldım. Çünkü Sen Anlat Karadeniz dizisinin yapımcı şirketi, hayat verdiğimi ‘Nefes’ karakterinin gereği gibi korunabilmesi ve Nefes’in hissettiklerini daha iyi aktarabilmem amacı ile yayınlanmasına muvafakat etmediğini çekimde yer aldıktan sonra bildirdi. Yanımda olduğunuz, bana destek olduğunuz için çok teşekkür ederim. Mutlu bir yıl geçirmenizi dilerim…"

İrem Helvacıoğlu 'O Ses Türkiye' bandından çıkarıldı!


İrem Helvacıoğlu, daha önce de benzer bir durum yaşamış ve baş rolünde oynadığı Kızım ve Ben filminin galasına gitmesi de benzer bir sebeple istenmemişti. Filmin yönetmeni Murat Gürvardar da bu duruma isyan etmiş ve Sen Anlat Karadeniz’in yapımcısı ve yönetmeni Osman Sınav’ın izin vermediği iddiasında bulunmuştu.