İrfan Değirmenci'nin evi kurşunlandı!

Referandum öncesi vereceği oyun rengini açıklamasının ardından işinden uzaklaştırılan İrfan Değirmenci'nin evine ateş açıldı.

İrfan Değirmenci'nin evi kurşunlandı!
Sözcü'de yer alan habere göre siyasi düşüncesini meslek ilkelerine aykırı bir şekilde açıkladığı gerekçesiyle işinden uzaklaştırılan İrfan Değirmenci, o aşamadan sonra ‘Hayır’cılar cephesine katılmış ve gittiği pek çok yerde de insanlarla bir araya gelerek referandumda ‘Hayır’ çıkması için çalışmalarını sürdürmüştü.

EVİ KURŞUNLANDI!

Siyasi görüşünü açıklamaktan ve bunun için çalışmaktan geri durmayan İrfan Değirmenci’nin evi geride bıraktığımız akşam kurşunlandı.

Sosyal medya hesabından yaşadığı olayın fotoğraflarını paylaşan sunucu polisin inceleme yaptığı sırada çektiği karelere:

“Sabaha karşı evim kurşunlandı. Polis inceledi sağolsun, zabıt tutuldu. ‘Serseri kurşun’ ihtimali üzerinde duruyorlar. İyiyim. Telaşlanmayın” notunu düştü.

İrfan Değirmenci'nin evi kurşunlandı!

İrfan Değirmenci'nin evi kurşunlandı! - Resim : 2

İrfan Değirmenci'nin evi kurşunlandı! - Resim : 3

İRFAN DEĞİRMENCİ KONUŞTU

Sözcü.com.tr’ ye konuşan İrfan Değirmenci İstanbul’daki evine yapılan silahlı saldırıyla ilgili şunları söyledi: “Saldırı gece 02.30 civarı gerçekleşti. O sırada uyuyordum. Silah sesi üzerine kalktım ve penceredeki kurşun izini görmemin ardından polisi aradım. Yaptıkları incelemeler sonrasında serseri kurşun olabileceğini söylediler ki ‘İnşallah serseri kurşundur’ bu saldırıdan dolayı programlarımı iptal etmedim ‘Bir Uyuyup Uyanalım’ adlı kitabın imza günü için Adana’ya gidiyorum..”