İş adamı Can Ateş ortaya çıktı!

İş adamı Can Ateş, çevresini 30 milyon Euro dolandırdığı haberini yalanlarken, “İş hayatında herkesin başına gelebilecek aksilikler birbiri ardına geldi, miktarlar yanlış” diye konuştu.

İş adamı Can Ateş ortaya çıktı!
Vatan'ın haberine göre Türkiye’nin Meryem Uzerli’nin sevgilisi olarak tanıdığı iş adamı Can Ateş, hakkında çıkan, “çevresini 30 milyon Euro dolandırıp kayıplara karıştı” şeklindeki haberi avukatı aracılığıyla “Sahibi olduğum Martin & Martin Sigorta Broker’lığı şirketi bir süredir maalesef elde olmayan bazı gelişmeler nedeniyle zor zamanlar geçirmekte. Şimdiye kadar 25 yıllık meslek hayatımda bu tarz en ufak bir olay yaşanmamıştır” sözleriyle yalanladı.

Ateş, yurt dışında olup olmadığı konusuna açıklık getirmeden şunları söyledi: “İş hayatında herkesin başına gelebilecek aksiliklerin birbiri ardına gelmesiyle oluşan bu konu ile ilgili haberin içeriği doğru olmadığı gibi, beyan edilen miktarlar kesinlikle yanlıştır. Ben ve ekibim tüm iyi niyetimizle bu zor durumdan çıkmak için çalışıyoruz. Konuyla ilgili yasal işlemler başlamıştır.”