Işın Karaca'dan flaş Sedat Doğan çıkışı!

Şarkıcı Işın Karaca, eski eşi hakkında çıkan haberlere sosyal medya hesabından tepki gösterdi.

Işın Karaca'dan flaş Sedat Doğan çıkışı!
Sözcü'de yer alan habere göre Işın Karaca, 2011 yılında fotoğrafçı Sedat Doğan’la evlenmişti. Bu evlilikten bir çocukları olan çift, iki yıl sonra sancılı bir sürecin ardından boşanma kararı almıştı. O dönem fotoğrafçılıktan klip yönetmenliğine terfi eden Doğan; başta eşi olmak üzere, Demet Akalın ve Ayşe Özyılmazel gibi isimlere klipler çekmişti. Ancak boşanma sonrası Sedat Doğan zor günler geçirmeye başladı. Sedat Doğan’ın adı son olarak, arkadaşından kullanmak için ödünç aldığı 60 bin lira değerindeki fotoğraf makinesi ve lensleri iade etmediği iddiasıyla geçti. Doğan bu tutumu yüzünden adliyelik oldu.

IŞIN KARACA İSMİ İKNA ETTİ

Şarkıcı Işın Karaca’nın fotoğrafçı olan eski eşi Sedat Doğan, kendisi gibi fotoğrafçı olan arkadaşı Ali İhsan Haykır’dan, yapacağı profesyonel çekim için fotoğraf ekipmanı istedi. Işın Karaca ile olan arkadaşlığına güvenen Ali Haykır, Sedat Doğan’ın bu isteğini kabul etti. İkili, 4 Haziran günü İstanbul İstinye’de bir kafede buluştu. Sedat Doğan çekim bittikten sonra ödünç aldığı eşyaları Haykır’a iade etmek üzere fotoğraf makineleri, lensler ve laptopları teslim aldı. Fakat Doğan, çekimlerin bitmesine rağmen ödünç aldığı makineleri iade etmedi.

Bunun üzerine Ali Haykır sürekli Sedat Doğan’ı telefonla aradı. Ancak Sedat Doğan, Haykır’ı oyalıyordu; aradığında telefonlara çıkmıyordu. Ali Haykır, geçtiğimiz günlerde İstanbul Taksim’de bir otelde konakladığını öğrendiği Doğan’ın yurtdışına gitmek üzere hazırlık yaptığını duyunca savcılığa başvurdu. İfadesine başvurulan Ali Haykır, Sedat Doğan’ın eşiyle arasında olan arkadaşlığına dayanarak profesyonel makine istediğini; değeri 60 bin lira olan makineleri aralarındaki güvenden dolayı teslim ettiğini söyledi.

KARACA, SOSYAL MEDYA HESABINDAN AÇIKLAMA YAPTI

Işın Karaca, eski eşi hakkında çıkan bu haberlerden duyduğu rahatsızlığı, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla dile getirdi.

Karaca kızının yıpranmaması adına bu haberlerin yapılması konusunda dikkat edilmesini istedi.

İşte o paylaşım:

Işın Karaca'dan flaş Sedat Doğan çıkışı!