Işın Karaca'dan Sedat Doğan açıklaması!

Eski eşi ve çocuğunun babası Sedat Doğan’ın Brezilya’da hırsızlık suçundan gözaltına alınmasına üzüldüğünü söyleyen Işın Karaca, “Mia görmesin diye televizyon ve bilgisayar açmıyoruz” dedi.

Işın Karaca'dan Sedat Doğan açıklaması!
Milliyet'te yer alan habere göre Işın Karaca, Türkiye’de birçok kişiyi dolandırdığı iddia edilen eski eşi Sedat Doğan’ın uzun süredir yaşadığı Brezilya’da hırsızlık yaparken yakalanmasına çok üzüldüğünü söyledi.

İŞTE O ANLAR!.. (VİDEO)

Kredi kartı hırsızlığı yaptığı için gözaltına alınan Doğan’ın haberleri televizyon ve internet sitelerine düşünce şarkıcı, kızı Mia’nin bu durumdan etkilenmemesi için önlemler aldı.

Karaca, “Kızım, büyüyünce bu haberleri görüp psikolojisi bozulacak diye üzülüyorum. Mia görmesin diye televizyon ve bilgisayar açmıyoruz. Okula da göndermedik. Konuyu eşim Tuğrul konuştu. Onu çok seviyor. Ben bir anneyim ve duygularım ağır basıyor. Sedat, Mia’nın sadece biyolojik babası. Türkiye’de uçan kuşa borcu vardı ve bir sürü olaya karıştı. Brezilya kendi tercihiydi. Her zaman iyi ve sağlıklı olmasını isterim” şeklinde konuştu.

‘Üzülme, o bir oyun’

Tuğrul Odabaş ise konuyla ilgili sosyal medyadan, “Hayır kızım hiçbir baba kötü değildir. Babalar bazen hata yaparlar. Arkadaşların, abilerinin, ablalarının koyduğu videoyu sorarsa sen sakın üzülme, o bir oyun. Hani biz saklambaç oynuyoruz ya ondan işte... Baban yeni bir filmde oynayacak, rol gereği zayıflamış. Polis abiler mi? Onlar da film gereği... Kızım yeter ki sen üzülme. Çünkü sen üzülürsen annen solar, biz ölürüz” diye yazdı.