Işın Karaca'nın eski kocası nerede?..

Işın Karaca’nın fotoğrafçı eski eşi Sedat Doğan, sanat dünyasından çok sayıda isme 1 milyon lira borç takıp Brezilya’ya kaçtı. Polis, kimliğini gizleyip hayatına yurt dışında kaçak olarak devam eden Doğan’ı arama çalışmalarını sürdürüyor.

Işın Karaca'nın eski kocası nerede?..
Takvim Gazetesi'nin özel haberine göre ünlü sanatçı Işın Karaca'nın eski eşi ve kızı Sasha Mia'nın babası Sedat Doğan, kayıplara karıştı…

Karaca'yla 2011 yılında nikah masasına oturduktan 2 yıl sonra şarkıcıyla boşanan Doğan, onlarca kişiyi dolandırıp yurt dışına kaçtı. Sanatçıyla evli olduğu dönemde eşi de dahil olmak üzere Demet Akalın ve Ayşe Özyılmazel gibi ünlü isimleri klip çekme bahanesiyle dolandırdığı iddia edilen Sedat Doğan, boşandıktan sonra ise borç batağına batmıştı.

Hakkında çıkan iddialara göre tüm kazancını bitirip büyük bir maddi sıkıntı içine düşen Doğan, dolandırıcılık suçu sebebiyle polis tarafından aranıyordu. Sıfırı tüketince eski eşinin yakın dostlarından dahi borç para isteyen firari Doğan'ın piyasayı 1 milyon lira dolandırdıktan sonra Brezilya'ya kaçtığı iddia edildi. Tüm eski dostlarıyla iletişimini kesip kızıyla dahi görüşmeyen Doğan'ın Brezilya'da gerçek kimliğini gizleyerek hayatına devam ettiği öğrenildi.

KARACA'YLA GÜVEN TOPLADI

Eski eşi Işın Karaca'nın şöhreti sayesinde tanınan ve sanat dünyasında kısa sürede pek çok kişinin güvenini kazanan Doğan'ın hapse girmemek için Brezilya'ya kaçması ise "Sambacı Sedat'ın mumu yatsıya kadar yanacak!" diye yorumlandı. Bu arada Eda Taşpınar'ın amcası Adnan Taşpınar da aynı sebepten eşiyle Dominik Cumhuriyeti'ne, piyasayı dolandıran bir diğer isim Can Ateş de Meksika'ya kaçmıştı...

MEKSİKA 'ATEŞ'İ

Güzel oyuncu Meryem Uzerli'yle yaşadığı aşkla adını duyuran işadamı Can Ateş de tıpkı Sedat Doğan gibi piyasayı dolandırınca yurt dışına kaçmıştı. Ateş, müşterilerinden topladığı sigorta paralarıyla Meksika'ya gitmişti.

Piyasayı 30 milyon euro dolandırdığı iddia edilen Ateş'in eski aşkı Uzerli'den de 3 milyon lira aldığı öne sürülmüştü. Firari Ateş, en son 2015'te Meksika'daki Tulum Plajı'nda görüldü.