İşitme Engelliler Tiyatrosu'nu birlikte yaşatalım!

Anadolu Sağırlar Derneği İşitme Engelliler Tiyatrosu; yazar ve yönetmen Savaş Yamanlar (işitme engelli) tarafından yönetilmekte...

İşitme Engelliler Tiyatrosu'nu birlikte yaşatalım!
İŞİTME ENGELLİLER TİYATROSU'NU BİRLİKTE YAŞATMAYA NE DERSİNİZ?

Anadolu Sağırlar Derneği İşitme Engelliler Tiyatrosu; yazar ve yönetmen Savaş Yamanlar (işitme engelli) tarafından yönetilmektedir.

Yamanlar, 1972 yılında “İşitme Engelliler Özel Gençlik 7 Kartal“ tiyatro grubunu kurarak sanat hayatına başlamıştır. İtalya, Rusya, Ukrayna , İspanya, Bulgaristan’da grubuyla oyunlarını sergilemektedir.

Konuşan Eller Projemizin amacı; Ülkemizin ekonomik ve sosyal gelişimi için toplumun her kesiminin fırsat eşitliğine sahip olması gerektiğine inanarak, İşitme Engelli bireylerin yaşamlarını kolaylaştırmak adına, toplumda kalıcı bir farkındalık yerleştirip örnek teşkil ederek, esin kaynağı olmak ve bu özel insanları  hayatın içine katmak ana hedefimizdir.

Savaş Yamanların yazıp yönettiği ve tamamı Anadolu Sağırlar Derneği mensubu olan tiyatro grubumuzun yeni oyunu  “Ameliyat”  06.08.2017 Pazar saat 15:00 Üsküdar Koza Tiyatrosu olarak  belirlenmiştir.

Oyunumuz işaret dili ile oynanmaktadır. Aynı zamanda seyircilerimizin oyuna adapte olabilmeleri için dublaj (sesli anlatım) yapılmaktadır.

İşitme engelli  oyuncularımızın öz  geçimlerini sağlamalarına katkıda bulunmak ve motivasyonlarına alkışlarınızla destek olmak isterseniz, bilet fiyatımız  50 (Elli) Türk Lirasıdır. Kuryemizle faturası ile birlikte adresinize gönderilmektedir.

Özlem Aygener / Kurumsal İletişim Müdürü

Instagram hesabı: http://instagram.com/isitmeengellilertiyatrosu