Ufuk İskender'in hayali gerçek oldu

Karşıyaka teknik direktörü, 13 yıl önce Beşiktaş altyapısında oynarken stilini kendine benzettiği Mustafa Aşan’la çalışacak olmanın heyecanını yaşıyor.

İskender'in hayali gerçek oldu
Yeni Asır Gazetesi'nden Gökhan Özyurtlu'nun haberine göre yeni sezona genç kadrosuyla kendi tesislerinde hazırlanan Karşıyaka'da teknik direktör Ufuk İskender, takım kaptanı Mustafa Aşan ile çalışmanın farklı bir ayrıcalık olduğunu söyledi. 13 yıl önce Beşiktaş altyapısında oynarken Mustafa'yı izleyip stilini ve fiziğini kendisine benzeten İskender, "O gün hayran olduğum Mustafa Aşan ile şimdi aynı hedef için çalışacağız" şeklinde konuştu.

ALTERNATİFLERİM DE VAR

Mustafa Aşan'ın oyun mantalitesinin ve motivasyonunun üst düzeyde olduğunu belirten İskender, "O yıllarda Allaha, 'Hoca olduğumda bana Mustafa ile birlikte çalışmayı nasip et' diye dua etmiştim, şimdi gerçek oldu. Ancak Mustafa Aşan kadrodaki oyuncularımdan sadece bir tanesi. Onun mevkiinde Görkem, Batuhan, Ersagun gibi alternatiflerim de var. Büyük hayranlıkla izlediğim Mustafa Aşan'ı aynı tempoyla yine sahada görmek isterim. Genç oyunculara örnek bir ağabey olmasını diliyorum" diye konuştu.

EN İYİSİ İLYAS

Çiğli Selçuk Yaşar Tesisleri'nde 17 Haziran'dan bu yana genç futbolcularla çalışan Karşıyaka'da Ufuk İskender ilk etap kampının yıldızının İlyas Kahraman olduğunu söyledi. İlyas'ın çalışmalarından dolayı kutlayan İskender, "Çok verimli bir çalışma ortamı bulduk. İlyas gibi diğer oyuncularım da kendilerini göstermek için yoğun çaba sarfetti. Ancak birçok arkadaşımla istemeyerek de olsa yolumuz ayrılacak. Gelişimleri için hayırlı olacağını düşünüyorum" dedi.
Konular Spor Haberleri