Issız kadın: Aslışah Alkoçlar

Ailesi tarafından Londra’ya gönderilen Aslışah Alkoçlar, birkaç günlüğüne geldiği İstanbul’da yine olay yarattı. Gözden uzak olmak isteyen sosyetik güzel, son çare Bali’nin ıssız bir bölgesinde tatile çıktı.

Issız kadın: Aslışah Alkoçlar
Takvim'in haberine göre son aylarda sık sık özel hayatı ve Burcu Esmersoy'la yaşadığı polemikle manşetlere taşınan Aslışah Alkoçlar, ailesinin isteğiyle Londra'ya gitmişti. Burada moda eğitimi alan sosyetik güzel, geçtiğimiz hafta kısa süreliğine geldiği İstanbul'da yine olay yarattı. Eski sevgilisi Hakan Sabancı ile bir mekanda pişti olan Aslışah Alkoçlar, 'gözlerden uzak olmak için' çareyi çok uzaklara gitmekte buldu. Alkoçlar, bir arkadaşıyla geçtiğimiz günlerde Bali'nin yolunu tuttu. Sosyetik güzel, önceki gün egzotik tatil cennetindeki çok farklı bir adresi seçti.

YOGA EĞİTİMİNE 3 BİN 500 TL!

24 yaşındaki Alkoçlar, yanardağın eteğinde ve pirinç tarlalarının ortasında gizlenmiş 'Hideout Bali' isimli bir otele gitti. Geceliği 350 euro'luk (yaklaşık bin 600 TL) tamamı bambudan yapılmış villada huzur bulan sosyetik güzel, bununla yetinmedi. Aslışah Alkoçlar, iki gün üst üste Four Seasons Resort'a gidip yoga eğitimi aldı. Bunun için de toplam bin 600 euro (3 bin 500 TL) ödeyen sosyetik güzelin, bu gözlerden uzak seyahati ise "Popülerlikten bunalan Aslışah, artık ıssız kadın olma yolunda" dedirtti.

Issız kadın: Aslışah Alkoçlar

ALKOÇLAR'DAN HUZUR POZU

Kız arkadaşıyla kaldığı bambu villanın bahçesindeki küvette keyif çatan sosyetik güzel, bu anları da instagram'da paylaşıp kıskandırdı.

Issız kadın: Aslışah Alkoçlar - Resim : 2

YANARDAĞIN ETEĞİNDE

'Hideout Bali', Gunung Agung yanardağının eteğinde. Çevre dostu olan oteldeki villalar, tamamen bambudan yapıldı.