İstanbul Esenyurt’ta silahlı saldırı!

İstanbul Esenyurt’ta bir şahıs, alacak-verecek meselesi yüzünden tartıştığı iki yeğenini cadde ortasında pompalı tüfekle vurdu. Hastaneye kaldırılan iki kişi hayatını kaybetti.

İstanbul Esenyurt’ta silahlı saldırı!
Sabah'ta yer alan habere göre İstanbul Esenyurt'ta, 8 bin lira alacaklısı olduğu yeğenleriyle kavga eden dayı Abdullah D., iki kardeş Hakan Vural ile Barış Vural'ı pompalı tüfekle vurarak öldürdü.

Olay, dün saat 19.15'te Sivas Kongre Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre; ayrı araçlarla seyir halindeyken caddede karşılaşan dayı Abdullah D. ile iki yeğeni Hakan Vural ile Barış Vural arasından tartışma yaşandı. Abdullah D'nin, yeğenlerinden 8 bin lira alacağını istemesi üzerine çıkan tartışma bir anda kavgaya dönüştü. Öfkeli dayı Abdullah D., aracından aldığı pompalı tüfeği yeğenlerine doğrultarak peş peşe ateşledi.

İki yeğeni kanlar içinde yere yığılırken, Abdullah D., olay yerinden kaçtı. Saldırıda ağır yaralanan Hakan Vural ile Barış Vural çevredekilerin yardımıyla Esenyurt Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Ancak iki kardeş, doktorların tüm müdahalelerine rağmen hayatını kaybetti.

Olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Polis, kaçan Abdullah D.'yi yakalamak için çalışma başlattı.