İstanbul TEM otoyolunda 5 araç birbirine girdi

İstanbul'da TEM otoyolunda 5 aracın karıştığı zincirleme trafik kazası sonucu Edirne istikameti bir süre trafiğe kapandı. Olay yerine çok sayıda polis, itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi.

İstanbul TEM otoyolunda 5 araç birbirine girdi
Habertürk'ün haberine göre TEM otoyolunda meydana gelen 5 aracın karıştığı zincirleme trafik kazası nedeniyle bir süre Edirne istikameti trafiğe kapandı.

Kaza, saat 22.30 sıralarında TEM otoyolu Altınşehir Mevkiinde meydana geldi. İddiaya göre, ticari taksinin hatalı sollama yapması sonucu arkasından seyreden TIR duramayarak ticari taksiye çarptı. Kazanın olmasıyla birlikte ise TIR'ın arkasında seyreden 3 araçta birbirine girdi. Kazayı gören vatandaşlar durumu hemen polis, itfaiye ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine çok sayıda sağlık ve polis ekibi sevk edildi.

Bu sırada yoldan geçmekte olan polis memuru durarak olası bir kazayı önlemek için olaya müdahale etti. Takside bulunan yaralı 3 kişi sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahale sonrası çevredeki hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. Diğer araçlarda bulunan hafif yaralı 2 kişi ise ayakta tedavi edildi.

Kaza nedeniyle TEM otoyolu Edirne istikametine bir süre kapandı. Olay yerine gelen polis ekipleri kaza mahallinde yaptıkları çalışmalar sonrası TEM otoyolu tekrar trafiğe açılarak tek şeritten akmaya başladı. Kazayla ilgili çalışmalar sürüyor.