İstanbul'da bıçaklı saldırı dehşeti!

İstanbul Bahçelievler’de yol tartışması sonucu çıkan kavgada polis memuru ve kardeşi bıçaklanarak yaralandı.

İstanbul'da bıçaklı saldırı dehşeti!
İHA'da yer alan habere göre Bahçelievler Karaoğlanoğlu Caddesi üzerinde seyir halinde olan 06 AV 0546 plakalı otomobille bir motosiklet sürücüsü arasında yol tartışması yaşandı. Çıkan tartışma büyüyünce  Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü’nde görevli polis memuru Sinan A. ve kardeşi Orhan A. araçtan indi. Tartışma bir anda kavgaya dönüştü. Bu sırada üzerindeki bıçağı çıkartan motosiklet sürücüsü abi ve kardeşini bıçaklayarak kaçtı. Olay sırasında otomobilde bulunan kardeşlerin anne ve babası büyük panik yaşadı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Meslektaşları yaralanan ekipler çevrede, kaçan saldırganı aradı.

Yaralanan polis memuru ve kardeşi olay yerine gelen ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Polis memurunun kolundan, kardeşinin ise göğsünden aldığı bıçak yaralarıyla yaralandığı öğrenildi.  Kardeş Orhan A.’nın hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

GÜVENLİK KAMERALARI KAYDETTİ

Yaşanan olay çevredeki güvenlik kameraları tarafından kaydedildi. Kamera görüntülerinde otomobil ve motosiklet sürücüleri arasındaki tartışma ve sonrasında yaşanan arbede görülüyor. Bir vatandaş tarafından çekilen görüntüde ise yerde yatan yaralıya vatandaşların müdahalesi görülüyor.

İzlemek için haberin videosuna TIKLAYINIZ!..