İstanbul'da Pakistanlı gence iğrenç tecavüz!

Fidye için kaçırdığı Pakistanlı gence tecavüz eden sapık ve suç ortakları, polisin operasyonuyla yakalandı.

İstanbul'da Pakistanlı gence iğrenç tecavüz!
Vatan'dan Mehmet Ali Demir'in haberine göre İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı Rehine Müzakere ve Kurtarma ekiplerini harekete geçiren olay 22 Şubat’ta Esenler’de yaşandı.

İddialara göre, 18 yaşındaki Ş.E. isimli Pakistanlı genç yolda yürüdüğü esnada kaçırıldı. Gencin Suudi Arabistan’da çalışan ağabeyini arayan şüpheliler 50 bin dolar fidye istedi. Pakistanlı gencin ailesi fidye parasının bir kısmını gönderdi ama gencin serbest bırakılmaması üzerine Türkiye’deki akrabaları aracılığıyla polise başvurdu.

Gencin rehin tutulduğu yeri tespit eden polis operasyon düzenledi. Pakistanlı genç kurtarılırken aralarında iki ev arkadaşının da bulunduğu üç kişi gözaltına alındı. Kaçırılan gence şüphelilerin cinsel istismarda bulundukları da tespit edildi. Öte yandan operasyonla ilgili Pakistan polisinden, İstanbul polisine teşekkür mesajı geldi.

Ş.E.’nin bir akrabası olduğu öğrenilen rütbeli bir Pakistan polisinin attığı mesajda “Ülkemin kayıp bir vatandaşını kurtarmak adına gösterdiğiniz çaba ve uğraş için, bana gösterdiğiniz sabır ve saygı için, elinizden gelen yardımı esirgemediğiniz için, aynı ülkeden olmasak da beni de kendiniz gibi görüp kapılarınızı açtığınız için çok teşekkür ederim." ifadeleri kayda geçirildi.