İstanbul'da şoke eden olay!..

İstanbul'da düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 80 kilo 500 gram eroin ele geçirildi. Operasyon kapsamında 6 kişi gözaltına alındı.

İstanbul'da şoke eden olay!..
Milliyet'ten Ferit Zengin'in haberine göre İstanbul'da zehir tacirlerine yönelik olarak aralarında bir villanında bulunduğu 4 ayrı adrese düzenlenen baskında 5 milyon lira değerinde 80 kilo 500 gram eroin ele geçirildi. Uyuşturucularının sahibi olarak ise bir karton bardak fabrikası sahibiyle 5 adamı gözaltına alındı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri yaptığı çalışmalar ve aldığı ihbarlar doğrultusunda uyuşturucu kaçakçılığı yaptığını belirlediği bir şebekeyi takibe aldı. Yapılan takiplerde zehir tacirlerine ait bazı adresler belirlendi. Teknik ve fiziki takip çalışmalarıyla şebeke üyelerini tek tek tespit eden ekipler, şebeke elebaşının ise karton bardak fabrikası sahibi I.K. olduğunu belirledi.

Araştırma ve tespitlerin ardından Silivri, Çatalca ve Bayrampaşa'daki 4 ayrı adrese operasyon düzenleyen ekipler, baskın yapılan adreslerden birisi olan işadamı İ.K.'nın kaldığı lüks villada yaptığı aramada ise 15 milyon lira değerinde 80 kilo 500 gram eroin ele geçirdi.