İstanbul'da trafiğe kapatılacak yollara dikkat!..

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü nedeniyle bugün saat 06.00 itibariyle İstanbul’da kutlamanın yasak olduğu Taksim ile kutlamaların yapılacağı Bakırköy çevresinde bazı yollar trafiğe kapatılacak.

İstanbul'da trafiğe kapatılacak yollara dikkat!..
Hürriyet'te yer alan habere göre kapalı yollar ve alternatifleri şöyle:

- Beyoğlu’nda Tarlabaşı Bulvarı, Mete, Gümüşsuyu ve Sıraselviler caddeleri trafiğe kapatılacak. Unkapanı Köprüsü ve Perşembe Pazarı’ndan gelenler Kasımpaşa ve Karaköy istikametine, Kasımpaşa’dan gelenler Tuz Ambarı Işıklar’dan Hasköy ve Karaköy’e, Dolapdere’den gelenler Divan Kavşağı’ndan Tünel üzerinden Şişli veya Stad üzerinden Beşiktaş istikametine, Dolmabahçe Gazhane Caddesi’nden gelenler Beşiktaş veya Karaköy’e, Şişli’den gelenler Yedikuyular Caddesi’ne ve Taksim Tünel üzerinden Beşiktaş istikametine yönlendirilecek.

- Bakırköy’de ise İsmail Erez Bulvarı ve bağlı sokaklar, Ekrem Kurt Bulvarı D-100 güney yan yoldan Olgunlar Sokak girişi, D-100 güneyden Bakırköy Halk Pazarı’na girişler kapatılacak. İncirli, Aksu ve Sahil Kennedy caddeleri alternatif güzergâhlar olacak.

- Metro, Taksim durağında durmayacak. Kabataş-Taksim füniküler sistemi de hizmet vermeyecek. 

FLAŞ!.. 
Adana'da 1 Mayıs iptal

Adana’da bir çok sivil toplum kuruluşu ve siyasi parti temsilcisinin bulunduğu ve binlerce kişinin katılması beklenen 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü etkinlikleri, canlı bomba istihbaratı alınması üzerine iptal edildi.

Birçok sivil toplum kuruluşu, siyasi parti temsilcileri ve işçilerin katılımıyla bugün Uğur Mumcu Meydanı’nda etkinlik düzenlenmesi planlandı. Eğitim-Sen Adana Şubesi yöneticileri bugünkü kutlamalar sırasında kendilerine canlı bomba saldırısı olabileceğine dair bilgiler ulaşması üzerine 1 Mayıs Tertip Komitesi ve katlımcı kurumlarla gece yarısı  toplantı yapılarak, etkinliklerin iptal edildiğini duyurdu. Sendika açıklamasında, "İlimizde düzenlenecek 1 Mayıs, ’Canlı bomba’ istihbaratı bilgisi nedeniyle Tertip Komitesi ve katılımcı kurumlarla yapılan toplantı sonrası iptal kararı alınmıştır. Konuyla ilgili yapılacak basın toplantısına katılımınızı bekliyoruz" denildi.