'İstanbullu Gelin' dizisi final mi yapıyor?

Star TV'nin dizisi final mi yapıyor? Bu habere herkes şok olacak. Çünkü dizideki uyumsuzluk, dizinin sürekli tekrar etmesi dizinin sonunu getirebilir. İzleyici artık bu durumdan yıldı ve sosyal medyada ağır eleştiriler yapmaya başladı bile...

'İstanbullu Gelin' dizisi final mi yapıyor?
MedyaRadar'da yer alan habere göre Star Tv ekranlarında yayınlanmaya başlayan başrollerinde Özcan Deniz ve Aslı Enver’in rol aldığı aldığı İstanbullu Gelin dizisi fazlasıyla ilgi gördü. Genelde Özcan Deniz’in rol aldığı diziler çok beğenilir ve uzun süre devam eder. Ancak dizinin beğenilmeyen durumları var.

Örneğin; Özcan Deniz ve Aslı Enver’in arasındaki yaş farkından dolayı çiftin uyumunun beğenilmemesi. Özcan Deniz’in kardeşi gibi duran oyuncu ile çift olarak yakışmadıkları herkes tarafından yapılan eleştiriler arasında.

Reytingler de istenilen düzeyde bir ivme yakalayan dizi, total reyting sonuçlarında Arka Sokaklar ve Aşk ve Mavi gibi dizilerle başa çıkamıyoru. Her daim onların bir adım gerisinde kalıyor. Tabi diğer taraftan son zamanlarda reyting oranlarını yükselten dizi olumlu eleştiriler almaya başladı.

Reytinglerde ilk 3 içerisinde olan İstanbullu Gelin, oyuncu kadrosu ve konusu ile belli bir ivme kazandı. Özellikle hikayedeki duygu geçişleri ve arka planda oynanan oyunlar izleyiciyi kendisine çekmeyi başardı. Eğer dizi bu ivmeyi devam ettirirse yükselişi devam edecektir. Ancak hikayede tekrarlara düştüğü zaman diziye final yolu gözükmekte...

Özellikle son dönemde, belli konularda takılınıp kalması, hikayenin bir türlü akmaması seyircinin canını sıkmış olacak ki, kulislerde final iddiaları dönemeye devam ediyor.