İşte Altay'ın yeni rotası!

Altay’da Taşdemir’in “Başka bir statta oynayalım” önerisi üzerine yöneticiler, Yeni Tire Stadı için girişimlere başladı.

İşte Altay'ın yeni rotası!
Yeni Asır'dan Murat Arabacı'nın haberine göre TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta ilk yarıyı lider Gümüşhane'nin 4 puan gerisinde 2. sırada bitiren Altay'da maçlarını farklı bir statta oynamak için çalışma başlatıldı. Teknik direktör İsmet Taşdemir'in "Atatürk Stadı çok büyük, istediğimiz ambiansın olması çok zor. Baskı unsuru az. Şampiyonluk için taraftarımızla bütünleşmemiz gerek" demesine yönetimden olumlu cevap geldi ve ikinci devredeki maçların farklı bir statta oynamak için girişimler hızlandı.

Bornova Stadı'nı Göztepe ile Altınordu'nun birlikte kullanmasının yanısıra, ışıklandırılıp yenilenen Menemen Stadı'nı da Menemen'in de şampiyonluk yarışı yapmasından dolayı listeden çıkartan siyah beyazlılar, rotasını Tire'ye kırdı. Sportif Direktör Özden Töraydın, "Tire Belediyesi ve Tirespor'la görüşmelerimiz devam ediyor. Eğer uzlaşırsak ikinci devrede Tire'de oynama ihtimalimiz var" açıklamasını yaptı.

TAŞDEMİR HIRS KÜPÜ

Altay teknik patronu İsmet Taşdemir, Belek kampına büyük önem veriyor.

İkinci devrenin tüm planını Antalya'da yapacaklarını belirten genç teknik adam, Belek'teki hazırlık maçlarıyla istediği oyun sistemini siyah beyazlı takıma adapte etmeye çalışacak.

UMRE'DE BULUŞTULAR

Altay yöneticileri ile futbolcular, Mekke'deki kutsal topraklarda buluştu. Başkan Özgür Ekmekçioğlu ve kardeşi Barış Ekmekçioğlu, Suudi Arabistan'da siyah beyazlı futbolculardan İbrahim Ferdi Çoşkun, Necdet Kaba, İbrahim Akın ile Murat Türkkan'la birlikte kutsal mekanları ziyaret etti.
Konular Spor Haberleri