İşte Büyük ‘Altay’ aşkı

Futbola Altay’da başlayan sonra Altay’ın başına geçen Cüneyt Biçer’in oğlunun adı da Altay...

İşte Büyük ‘Altay’ aşkı
Yeni Asır'da yer alan habere göre Spor Toto 3. Lig'de Altay'ın başına geçmesinin ardından 12 maçta mağlubiyet üzüntüsü yaşatmayıp zirveyle puan farkını da 4'e indiren teknik direktör Cüneyt Biçer'in siyah beyazlı kulübe olan sevgisi hayatına yansıdı.

42 yaşındaki teknik patron, altyapıda oynayan 7 yaşındaki oğluna Altay ismini koyacak kadar Altaylı. Bir çok Altaylının oğullarına Altay ismini koyduğunu dile getiren genç teknik adam, "Altay kulübüne 8 yaşında geldim, her yaş kategorisinde futbol oynadım. Ama profesyonel olamadan 1995 yılında 20 yaşında Altay'dan ayrıldım. Transfer olduğum Torbalıspor'da profesyonel oldum. Ama her zaman Altay, evimden sonra benim ikinci yuvam. En büyük hayalim, oğlum olursa ona Altay adını koymaktı. O da nasip oldu.

Küçük oğlumun ismi de Altuğ.

Zaman bulursak eşim Meral Hanım ve küçük oğlum Altuğ'uyla birlikte altyapıda oynayan Altay'ın idmanlarını seyretmeye gidiyoruz"
diye konuştu.

BİÇER VAN'DA KADROYU DEĞİŞTİRECEK

Teknik direktör Cüneyt Biçer, Van deplasmanında rotasyona gidecek. Üç puan altındaki Van BŞB'yle deplasnanda oynayacaklarını 90 dakika ile 7 günde 3 maç oynamış olacaklarını belirten Biçer, "Tüm oyuncularımızı sağlıklı tutmak zorundayız. Geniş çaplı bir rotasyona gidebilirim" mesajı verdi.

Cezaları biten Yiğit Yöney ile Halil Yılmaz'la sakatlığı geçen Necdet Kaba'nın 11'de sahaya sürülmesi beklenirken, son 2 maçta yedek soyunan Atakan da orta alanda görev yapacak.
Üç sarı kartlı Murat Türkkan, Hayrullah Çelik ve Atakan Çankaya ceza sınırında.

ROTA 'YAVRU VATAN'

Altyapıdaki yeni yapılanmayla ülke çapında öğrenci sayısını arttıran Altay, Kıbrıs'a açılıyor.
Şube ve sporcu sayısı sıralamasında Fenerbahçe ve Galatasaray'ın ardından ülke sıralamasında 3. sıraya yerleştiklerini belirten başkan Özgür Ekmekçioğlu, "Yeni rotamız Kıbrıs. Açacağımız spor okulu ile Altay bayrağı Yavru Vatan'da da dalgalanacak" dedi. Ekmekçioğlu, "8 bine yakın sporcumuz var. Kıbrıs'ta da artık futbol okulumuz olacak. Altyapı ve spor okullarında imkanlarımız da günden güne iyileşiyor. Altyapı oyuncuları, A takımımızın yararlandığı sağlık hizmetlerinden aynı şartlarda faydalanıyor. Biz de çalışmalarımızla kulübümüzün yetiştirici kimliğini güçlendireceğiz" diye konuştu.
Konular Spor Haberleri