İşte Büyük Altay!

Fileleri 55 kez havalandırıp, Türkiye liglerinin en fazla gol atan takımı oldu. Sivas Belediye ile birlikte hiç kırmızı kart görmeyen iki takımdan biri olmayı başardı

İşte Büyük Altay!
Yeni Asır'dan Murat Arabacı'nın haberine göre Spor Toto 3. Lig 1. Grup'ta lider Sancaktepe'nin peşine takılıp yarınki zorlu Kocaeli maçına hazırlanan ikinci sıradaki Altay, gösterdiği performans ve omuzuna taktığı apolatlerle "Büyük" sıfatını hak ettiğini yine gösterdi. Ligde 17 maçtır yenilmeyen siyah beyazlılar, 1 puan altındaki Kocaelispor'a karşı kaybetmezse profesyonel futbol liglerinde bu sezon en uzun süreli kaybetmeyen takım olarak ismini zirveye yazdıracak.

SEFERBERLİK İLAN ETTİLER

Süper Lig temsilcisi İstanbul Başakşehir'in bu sezonki 17 maç yenilmezlik başarısını Bayburt'ta egale eden İzmir ekibi, yarın da kaybetmezse maç sayısını 18'e çıkartacak. Liglerde 55 golle en fazla gol takım unvanını da elinde bulunduran Altay, 2. Lig Beyaz Grup'taki Sivas Bld'yle birlikte bu sezon 29 maç sonunda kırmızı kart görmeyen iki takımdan biri oldu.

HEDEF EN AZ 23 GOL DAHA ATMAK

Kalan 7 maçta 23 gol daha atması halinde 2001-02'de şampiyon bitirilen 1.Lig'deki 78 gollük rekorunu da tekrarlayacak Altay, yarınki maçta seyirci patlaması bekleniyor. Bu yıl ortalama 1500 kişiye oynayan siyah beyazlılar, 10 bin hedefine ulaşmak için seferberlik ilan etti. Bilet fiyatları tam 20 lira, öğrenci ile bayan bileti 10 lira olarak açıklandı.
Konular Spor Haberleri