İşte Gökhan Töre'nin ağzından 'o gece'..

Beşiktaşlı yıldız Gökhan Töre: "Yanındaki kadınla tartıştı sağa sola ateş etti"

İşte Gökhan Töre'nin ağzından 'o gece'..
Hürriyet'ten Çetin Aydın'ın haberine göre Zincirlikuyu’daki Bedroom Exclusive isimli gece kulübünde yaşanan olayda, Korhan B.’ın açtığı ateşle, Gökhan Töre’yi omzundan, futbolcu Taner Yalçın elinden, Beşiktaş İletişim Sorumlusu Can İpekçi bacağından, Hüseyin Kanat ve Burkay İsen elinden, Mahir Aslan ayağından yaralamıştı. Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, saldırıda yaralanan 6 kişinin ifadesini aldı. Bu sabah hastaneden taburcu edilen Gökhan Töre’nin ifadesi hastanede alındı. Töre, ifadesinde, “Gece kulübünde yanımızdaki locada tanımadığım bir kişi yanındaki kadınla tartışmaya başladı. Tartışma kavgaya dönüştü. Kavga büyüdü. Adam masanın üstüne çıkarak silahını çıkarttı ve havaya, sağa sola rastgele ateş etmeye başladı. 10-15 dakika sonra sırtımda bir ağrı hissettim. Vurulduğumu anladım. Bu kişiyle herhangi bir konuşma ya da tartışmamız söz konusu değil” dediği öne sürüldü. Diğer 5 yaralının da benzer ifade verdiği iddia edildi.

Polis yaptığı araştırmada, Korhan B.’ın gece kulübüne şoförüyle birlikte geldiğini, içeriye yalnız girdiğini, gece kulübünde bulunan bir kadınla tanıştığını ve bu kadınla yaşadığı tartışma sonrası havaya ateş açtığını belirledi. Polis, hem Korhan B. hem de tartıştığı kadını bulmak için çalışma yürütüyor.

Samsunlu Korhan B.’ın Zonguldak’ta yaşadığı, burada bir petrol istasyonu işlettiği tespit edildi. Bahadır’ın geçmiş yıllarda meskun mahalde havaya ateş etmek, çete üyesi olmak ve adam yaralamadan emniyette kaydı bulunduğunu belirleyen emniyet, yaralama olayının da bir gazeteciye yönelik olduğunu belirledi. Korhan B.’ın 10 Şubat 2002 yılında Zonguldak’ta Pusula Dergisi sahibi ve ATV Zonguldak muhabiri Ali Rıza Tığ’ı yaptığı haberler nedeniyle sol ayağından vurdu. Yaralama olayından sonra teslim olan Korhan B.’ın asker kaçağı olması nedeniyle bir süre Mamak Cezaevi’nde  kaldı. Korhan B.’ın yargılandığı bir suçtan dolayı kesinleşmiş hapis cezası bulunduğu da belirtildi. 
Konular Spor Haberleri