İşte Hadise'nin aklını başından alan erkek!

Güzel popçu Hadise, ‘Superman’ şarkısıyla seslendiği aşkını uzaklarda buldu. Geçtiğimiz gün Dubai’de paraşütle atlayan şarkıcı, ‘skydive’ eğitmeni ABD’li Brandon Johnson ile aynı günün akşamında bir mekanda sarmaş dolaş eğlendi.

İşte Hadise'nin aklını başından alan erkek!
Takvim'de yer alan habere göre bir süredir adı sosyetik Hakan Sabancı ile anılan Hadise, sağ gösterip sol vurdu! 2011 yılında dillere marş olan 'Superman' şarkısıyla aşkına seslenen popçu, aradığı aşkı yaklaşık 4 bin 500 kilometre uzaklıkta buldu... Geçtiğimiz hafta modacı kardeşi Derya Açıkgöz ile önce Maldivler'e giden Hadise, birkaç gün önce ise Dubai'ye geçti... Güzel şarkıcı, burada 'skydive' yapmış ve uçaktan paraşütle atlayarak cesaretini konuşturmuştu.

AYAKLARINI YERDEN KESTİ

Birlikte atladığı gizemli adamla çekilen fotoğrafını instagram'da paylaşan ünlü popçunun, bu karenin altına yaptığı 'kalp' emojisinin sırrı ise aynı günün akşamında anlaşıldı... Hadise, Dubai'de paraşütle atlama konusunda eğitim veren Brandon Johnson isimli ABD'liyle kısa sürede yakınlaştı. Siyahi genç adamla 'skydive' yaptığı günün akşamında Dubai'deki bir mekanda eğlenen Hadise, ABD'li gençle samimi görüntüler de sergiledi. Hatta dedikodulara göre Brandon Johnson, güzel popçuya Dubai'yi gezdirmek için de birkaç gün tatile çıktı. İkilinin Derya Açıkgöz'ün de bulunduğu bir grupla Dubai'yi gezdiği öğrenildi...

ATEŞ BACAYI SARDI...

Öte yandan Hadise, kendisinden 3 yaş küçük siyahi sevgilisiyle çekilen kareyi de instragram'da profil fotoğrafı yapıp "Ateş bacayı sarmış" dedirtti. Siyahi genç de vakit kaybetmedi ve Hadise'yi instagram hesabından hemen takibe aldı. 28 yaşındaki Brandon Johnson uğruna Dubai tatilini de uzatan şarkıcının ekstrem sporlara meraklı olan ABD'li gençle aşk yaşaması, "Hadise, yıllar önce şarkısında söylediği Superman'ini Dubai'de bulmanın mutluluğunu yaşıyor" yorumları yaptırdı.

İşte Hadise'nin aklını başından alan erkek!

PROFİLE TAŞIDI

Ünlü popçu, Brandon Johnson ile çekilen kareyi altına 'kalp' emojisi yaparak paylaştı, ardından bu kareyi profil fotoğraf yaptı.

İşte Hadise'nin aklını başından alan erkek! - Resim : 2

UÇAN ABD'Lİ

Hadise'den 3 yaş küçük olan Brandon Johnson, ABD'de dünyaya geldi. Ancak genç adam, birkaç yıldır Dubai'de 'skydive' eğitmenliği yapıyor.

HEMEN TAKİBE ALDI

Instagram hesabında 903 kişiyi takip eden yabancı damat, önceki gün bu kişiler arasına Hadise'yi de ekleyip yakınlaşmayı, bu kez de sosyal medyada ele verdi... Ünlü popçu ise kural bozmadı ve instagram hesabından sadece ailesini takip etmeyi sürdürdü..