İŞTE O AN

Reklam ajansı sahibi Cemalettin Sakarya ile aşk yaşadığı Sariye Küp'ün Boğaz Köprüsü'nden el ele tutuşup ölüme atlayışları kameralara saniye saniye yansıdı.

İŞTE O AN

’Ayrılmamak içim ölüme’ koşan çılgın aşıklar, özel otomobilleriyle geldikleri köprüde, önce denizi seyredip sohbet ediyor. Ardından birbirleriyle vedalaşıyor. Korkuluklara ilk çıkan ise genç kadın oluyor....Sadece 17 saniye sonra ise reklamcı Sakarya korkuluklara tırmanıyor. Ve çift, saatler 02:43.45’i gösterdiğinde el ele tutuşup kendilerini boğazın karanlık sularını bırakıyor. Sevgililerin ölüme gidişi ise toplam 1 dakika 35 saniye sürüyor.

ÇİFTE İNTİHARIN ARDINDAN YARIM BIRAKILMAMAK İSTENİLEN AŞK ÇIKTI

İstanbul Topkapı’da reklam ajansı bulunan Cemalettin Sakarya ile 4 aydır aşk yaşadığı Sariye Küp, geçtiğimiz Perşembe gecesi Boğaz KÖprüsü’nün Avrupa yakasından el ele tutuşarak intihat etti. Lüks otomobillerini köprünün üzerine bıraktıktan sonra ölüme giden çiftin sabah saatlerinde ise cesetleri karaya vurdu. Çifte intiharın ardından ise ’yarım bırakılmak istenilmeyen bir aşk hikayesi’ çıktı. 47 yaşındaki Cemalettin Sakarya, 20 yıl boyunca Sibel Erarslan ile beraber yaşadı. Ancak 4 ay önce ise yolu Sariye Küp ile kesişti. Çift büyük bir aşk yaşamaya başladı. Erarslan ile olan beraberliğini sonlandırmayan Sakarya, genç kadına Bahçelievler’de bir ev tuttu. Haftanın belirli günlerinde bir araya gelen aşıklar, son olarak Perşembe gecesi buluştu.

ÖLÜME YOLCULUĞA BERABER ÇIKTILAR

Bir süre alkol alan çift, saatler 02:42.00’ı gösterdiğinde ise ’ölüme yolculuğa’ çıktı. Çift, Sakarya’nın kullandığı otomobille 02:42.10’da Boğaz Köprüsü’ne geldi. İşte bu dakikadan sonra da adım adım ölüme gitti. Köprü kameralarına yansıyan görüntülere göre, Sakarya ve Küp’ün içerisinde bulunduğu otomobil, saat 02:42.10 sıralarında Anadolu yakasına geçiş yönünde duruyor. Otomobilden ilk inen genç kadın oluyor. Dörtlüleri yanan otomobilden daha sonra ise reklamcı sevgili iniyor. 02:42.16’da çift, denizi seyre dalıp, sohbet ediyor. Saat 02:42.33’de ise üzerinde açık renk eşofman olan Sariye Küp, sevgilisinin sol yanından sağ tarafa geçiyor. 10 saniye sonra ise korkuluklara çıkıyor. Sevgililerden Sakarya da 02:43.00’da korkuluklara çıkıp, oturuyor. 14 saniye sonra ise ikili, ayağa kalkıp korkulukların diğer yanına geçiyor.

SÜRÜCÜNÜN YAPMAYIN ÇIĞLIKLARI DA FAYDA ETMEDİ

Tam bu sırada bir otomobil, sevgililerin otomobilinin önünde duruyor. İçinden inen sürücü, şaşkın bakışlarla "Ne yapıyorsunuz?" diye sesleniyor. Ancak sevgililer, kimliği belirsiz sürücünün ’Yapmayın’ çığlıklarına rağmen 02:43.45’de el ele tutuşup, ölüme atlıyor...

KARANLIK SULARDA KAYBOLDULAR

Çifte intiharın ardından Boğaz Köprüsü’nden geçen diğer sürücüler de araçlarından inip korkuluklara koşuyor. Ancak çift karanlık sularda kayboluyor.
 
İSTANBUL,(AHT)- MUSTAFA ŞEKEROĞLU- SERHAT ALAATTİNOĞLU