İşte ünlü aktrisin makyaj sırları!

Keira Knightley güzelliği ve zarifliği ile dikkat çeken bir oyuncu. Makyajsız hali de en az makyajlı hali kadar çekici ve güzel.

İşte ünlü aktrisin makyaj sırları!
Sözcü'de yer alan habere göre yaptığı makyajla güzel gözlerini daha da ön plana çıkartan Keira Knightley’in uyguladığı makyaj hepimizi kendine çekiyor. Peki yaptığı makyajın incelikleri neler?

1- Öncelikle cildimizi pürüzsüzleştiriyoruz. Rutin olarak ne kullanıyorsanız; kapatıcı, fondöten ya da sadece BB krem… Özellikle gözlere dikkat çekeceğimizden gözaltı morluklarını kapatıp, koyu tonlu yerlere aydınlatıcı sürüyoruz.

2- Kaşlarınız belirgin ve sık değilse, bir kaş kitiyle kaşlarımızın daha sık ve daha koyu renkte görünmesini sağlayın. Doğal görünüm için kaş farlarını tavsiye ediyoruz.

3- Göz makyajı uygulayacağınız far paletinin açıklı koyulu kahve tonlarından oluşması önemli… Göz makyajına baz oluşturmak için, önce tüm göz kapağınıza ten renginize çok yakın tonlarda bir far sürün. Gözünüzün altına da açık kahverengi rengi tonlarında bir far uygulayın. Dumanlı bir görünüm için fırçayı hafif nemli kullanabilirsiniz.

4- Göz kapağınıza kahverengi tonlarında bir göz farı uygulayın, kaş kemiklerine doğru daha önce kullandığınız ten rengi göz farını kahverengi farla karıştırarak sürün.
Konular Kadın / Bakım