İşte yılbaşı gecesinin rekortmenleri

2017'nin ilk dakikalarını sahnede karşılayan şarkıcılar bir gecede servet kazanacak. Bir TV kanalında konser verecek olan Tarkan gecenin rekortmeni...

İşte yılbaşı gecesinin rekortmenleri
Güneş'te yer alan habere göre her yıl olduğu gibi bu yılda ünlüler yeni yılı sahnede karşılayacak. 2017 yılını sahnede karşılayacak ünlü isimlerin konser ücretleri ise dudak uçuklatıyor. Aldığı rakamla bu yılın en çok konuşulan ismi ise Tarkan..  Pop müziğin mega starı, özel bir TV kanalı için konser verecek.

Tarkan, kanal için seslendireceği şarkılar karşılığında tam 600 bin lira alacak. Listenin ikinci sırasında Sibel Can var. WOW Convention Center’da konser verecek olan Can, 400 bin lira alacak. Bakü Olimpiyat Stadı’nda sahneye çıkacak olan Hadise’ye 2 saatlik konser karşılığında 375 bin lira ödenecek. Bakü'de Röya, Ozan Doğulu, Berksan, Murat Dalkılıç ve Demet Akalın da konser verecek.

Akalın, 1 saat sahnede kalmanın karşılığında 250 bin lira kazanacak. Hande Yener, yılbaşı gecesi The Green Park Pendik Hotel&Convention Center’da olacak. Konser ücreti ise 200 bin lira. Serkan Kaya, Kıbrıs’ta vereceği konserden 180 bin lira alacak. Ataşehir’de sahneye çıkacak olan Berkay 140 bin kazanacak. Ankara’da konser verecek olan İrem Derici de bir gecede 125 bin lira alacak.

750 bini 'sözde' kabul etmemiş!

Şarkıcı Emrah'ın yılbaşı gecesi için Özbekistan'da bir otelden 750 bin liralık teklif geldiği iddia edildi. 11 yıldır sahne tekliflerini geri çeviren Emrah'ın bu rekor ücrete de 'Hayır' dediği iddiası ortaya atıldı. Fakat sosyal medyada 'Emrah değil 750 bin lirayı reddetmek, 50 bin liralık teklifi bile reddedemez' şeklinde espriler yapıldı.