İstiklal Caddesi'nde dehşeti yaşamıştı!

İstanbul 60. Asliye Ceza Mahkemesi ve İstanbul Asliye Hukuk Mahkemeleri’nde açılan davalara göre Hikmetalp İpek, 18 Temmuz 2014’te İstiklal Caddesi 163 numaralı binanın önünden geçerken, 5 ve 6’ncı katlardaki “360” isimli barın teras penceresinden düşen cam parçaları kafası ve vücuduna saplandı.

İstiklal Caddesi'nde dehşeti yaşamıştı!
Hürriyet'ten Özge Eğrikar'ın haberine göre İpek’in kafasına 15, koluna 9 dikiş atıldı, sol kürek kemiği kırıldı ve cam parçaları vücudunun çeşitli yerlerine saplandı. İpek’in şikayetçi olması üzerine savcılık, barın sorumlu müdürü Deniz Cantürk’ün, taksirle bir kişinin yaralanmasına neden olmaktan 4 aydan 1 yıl 6 aya kadar hapisle yargılanmasını istedi.

Cantürk ifadesinde, bara gelen iki kişinin camı kırdığını belirterek, “Camı kıran o iki şahıstan şikâyetçiyim. Kazada işyerimizin kasıtlı bir davranışı yoktur” dedi. Kafasında cam kırıklarıyla yaşadığını, ameliyatların devam ettiğini belirten Hikmetalp İpek ise, “Doktorum, cam kırıkları boynunun 4 santim daha soluna gelseydi kan kaybından seni kaybedebilirdik dedi. Çalıştığım bütün işlerimden oldum” dedi.

İstanbul 60’ıncı Asliye Ceza Mahkemesi, gerekli denetim ve kontrol görevini yapmayan ve güvenlik önlemlerini almayan şüpheli Deniz Cantürk’ü 2 bin 240 lira para cezasına çarptırdı.