İtalya'da Melo skandalı!

Serie A'da Inter-Juventus karşılaşması sonrası konuşan İtalyan futbolcu Chiellini, Melo'nun oyundan atılmamasını 'skandal' olarak nitelendirdi.

İtalya'da Melo skandalı!
Fanatik'te yer alan habere göre Galatasaray'da oynadığı dönemlerde de maçların en tartışılan ismi olmayı başaran Felipe Melo, İtalya'da bu tutumunu sürdürüyor.

0-0 biten Inter-Juventus maçının ardından Juventus'un İtalyan futbolcusu Giorgio Chiellini, eski takım arkadaşı Melo hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Chiellini, maçta ilk 11'de forma giyen ve 8. dakikada gördüğü sarı kartın ardından konuşmaları ve sert hareketlerini sürdüren Brezilyalı futbolcuya, hakem Paolo Valeri tarafından müsama gösterildiğini söyledi.

Melo'nun Juventus'ta forma giydiği dönemde de arasının iyi olmadığı bilinen Chiellini, ''Melo'nun oyundan atılmaması tam anlamıyla skandal'' diye konuştu.

İtalya basınında Melo hakkında birçok haber çıkarken Tuttusport, Melo'nun Torino ekibinde oynadığı dönemde de taraftarlar tarafından sevilmediğini ve 32 yaşındaki futbolcunun takım arkadaşlarıyla hiçbir zaman yakınlık kurmadığını öne sürdü.
Konular Spor Haberleri